RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STOLT: Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes, legger ikke skjul på at han er stolt av kona - og at han håper hun vinner valget.
STOLT: Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes, legger ikke skjul på at han er stolt av kona - og at han håper hun vinner valget. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Ernas ektemann: - Det har vært utrolig travelt

Sist oppdatert:
Sindre Finnes sier han er klar for fire nye år med Erna Solberg som statsminister.

OSLO (Nettavisen): En som er ekstra spent på valgkvelden, er Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes. Blir det fire nye år i statsministerboligen, eller må familien flytte ut og overdra huset til Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Finnes beskriver de siste fire årene som travle, men morsomme.

- Det har vært utrolig travelt, men ganske givende også. Det er masse morsomme ting som vi har hatt med oss de siste årene, forteller Finnes til Nettavisen på Høyres valgvake mandag kveld.

Les også: Valgekspert: – Arbeiderpartiet har gjort et sensasjonelt dårlig valg

Se videointervju med Finnes:

- Borte en del helger

Ifølge valgdagsmålingene og opptellingen av stemmene så langt, så ligger det an til en fortsatt borgerlig regjering med Solberg som statsminister.

Men både Venstre og KrF ligger nære den avgjørende sperregrensen, så ingenting av avgjort før alle stemmene er telt opp.

- Har du sett mye til Erna de siste årene?

- Ja da, jeg føler jo det. Jeg er også vant til å være gift med en politiker, så vet at det kan bli en del helger hun er borte, sier Finnes, som ikke ønsker å kommentere selve valgopptellingen.

Men han forteller at han er klar for fire nye år i statsministerboligen.

Les også: Knut Arild Hareide: - Det har kostet å være ærlig

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere