RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valla taler ikke

Sist oppdatert:
Gerd-Liv Valla har influensa og taler ikke på kvinnedagen.

En time før den tidlige LO-lederen skulle gå på som hovedtaler på Youngstorget i Oslo i forbindelse med 8. mars-markeringen, har hun nå gitt beskjed til arrrangørene om at hun ikke er frisk nok til å stille opp.

- Jeg spurte om hun kunne ta noen flere Paracet, men det hadde hun visst allerede prøvd. Nå er det jeg som må si noen ord. Det blir ikke like glamorøst, sier Ane Stø, som er talskvinne for 8. mars-komiteen og leder kvinnegruppa Ottar.

Tidligere lørdag måtte Gerd-Liv Valla kansellere en appell hun skulle holde i forbindelse med 8. mars-markeringen i Trondheim fordi hun har pådratt seg influensa.

Likevel hadde 8. mars-komiteen i Oslo lenge håp om å få se henne på talerstolen på Youngstorget klokken 16.00 på kvinnedagen.

- Hun er dårlig, så vi bare håper at hun er i stand til å komme. Ellers er det veldig mange som blir skuffet. Men hun må selv vurdere om hun er i stand til å stavre seg ut eller om det blir for tøft. Spørsmålet er rett og slett om hun makter å stå på beina i 20 minutter, sa Ane Stø til Nettavisen - før det ble klart at Valla ikke vil tale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere