RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke ha A- og B-lag i arbeidslivet

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ap-leder Jens Stoltenberg vil ikke ha A-lag og B-lag i arbeidslivet. Derfor går han nå til kamp mot midlertidig ansettelser.

- Får regjeringen flertall for dette forslaget, med Fremskrittspartiets hjelp, skal vi omgjøre det så snart vi kommer til makten etter valget, lovet Stoltenberg - til sterk applaus fra vel 100 utsendinger til årsmøtet i Møre og Romsdal Arbeiderparti i Molde lørdag.

Men først lover han kamp for å forhindre at regjeringen oppnår flertall for flere ansatte på midlertidige kontrakter. - Rundt 10 prosent av alle arbeidstakere i Norge er allerede ansatt på midlertidig basis. Dette er tilstrekkelig, sa Stoltenberg til NTB.

Stoltenberg liker også dårlig en utvikling i arbeidslivet som gir de rike skattelette og de fattigste kutt i trygden. Han mener vi har fått et arbeidsliv som ikke inkluderer alle grupper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere