RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke lese Vallas forsvar

Sist oppdatert:
LO-sekretariatet vil ikke se Gerd-Liv Vallas forsvarsskrift.

LO-sekretariatet har ikke behov for å se Gerd-Liv Vallas forsvarsskrift og anser saken som avsluttet for LOs vedkommende.

NA24 - din næringslivsavis

Dagsavisen og Klassekampen lekket før helgen fra forsvarskriftet, og det har siden vært et hett tema hvorvidt LO-sekeretariatet skulle få lese dokumentet.

Ønsker å gå videre
Skriftet, som er på hele på 111 sider, er forfattet av LO og Vallas daværende advokater Sten Foyn og Håkon Bleken, og er ikke del av i Fougner-rapportenom ble lagt fram 9. mars.

Eli Ljunggren, som leder Hotell- og restaurantarbeiderforbundet i LO, sier at det var en grei diskusjon på møtet i LO-sekretariatet mandag.

- Hele sekretariatet anser nå saken som avsluttet. Vi ser ingen grunn til å gå inn i dokumentet som Valla og Bleken ikke ville la være en del av utvalgets rapport. Sekretariatet er veldig opptatt av å gå videre, og slutter seg klart bak LO-leder Flåten, sier Ljunggren til NA24.

Informert om Valla-samtaler
Ljunggren forteller at de nå er ferdig med saken.

Sammen med resten av sekretariatet ble hun også informert om samtalene som LO-ledelsen hadde med den tidligere LO-lederen mandag.

- Vi ble informert om at det er en dialog, og mer vet vi ikke, sier fagforeningslederen til NA24.

Informasjonssjef i LO, Jenny Ann Hammerø, sier til NA24 at de ikke vil kommentere dialogen ledelsen i LO har med Gerd-Liv Valla.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere