RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Widvey tror på gassrør

Sist oppdatert:
Olje- og energiminister Thorhild Widvey mener det er gode muligheter til å få realisert planene om gassrørledning i Grenland, Skogn og Trondheimsfjorden etter at Stortinget i dag vedtok gassmeldingen.

Tirsdag vedtok regjeringspartiene med støtte fra Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og delvis Sp at det skal bygges gassrør fra Vestlandet til Grenland og Skogn. I Trondheimsfjorden skal det bygges grenrør.

Olje- og energiminister Thorhild Widvey lovet i debatten at regjeringen vil følge opp med drøftinger med industrien i de aktuelle rørledningsområdene, melder NRK. Widvey mener at det er gode muligheter å få realisert planene om rørledning, spesielt til Grenland.

- En rørledning i Trondheimsfjorden er avhengig av at planene om et gasskraftverk i Skogn blir realisert. Skjer det, er det grunnlag å gå inn i konkrete drøftinger også her. Jeg har store forventninger til drøftingene med aktørene i markedet, uttaler hun ifølge NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere