Gå til sidens hovedinnhold

For noen fast food-frekkaser!

Bestilte pizza for 3000, stakk av uten å betale. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Klokken 00.37 natt til onsdag fikk politiet melding om et pizzabud på Stovner, som skulle levere pizza for 3000 kroner. Pizzaen var imidlertid bestilt i feil navn, ifølge politiloggen.

Etter det iOslo.no erfarer stakk de frekke kundene av med all maten. Pizzabudet ble også truet verbalt.

Politiet kom til stedet, undersøkte saken og fant et bankkort som en av bestillerne skal ha vært i besittelse av. En person er hovedmistenkt for forholdet, og det vil bli skrevet rapport fra stedet.

Her er resten av politiloggen:

Tagget på T-banevogner
MORTENSRUD: I går ettermiddag ble det meldt om tagging av vogner ved Mortensrud T-bane. Tre aktive taggere sprayet på et T-banesett ved stasjonen. De tre guttene klatret opp på taket til T-banen og fortsatte taggingen. Da politiet kom, var guttene forsvunnet.

Bil ramponert ved Havnelageret
HAVNELAGERET: Kl. 00.05 i natt ble de meldt om en bil som ble ramponert ved Havnelageret. To menn ble iakttatt i det de var i ferd med å ødelegge bilen. Politiet kom til stedet og hadde et godt signalement på de to, og straks etter ble de pågrepet ved Operaen. Det lå en stein igjen i den ødelagte bilen som en av de to hadde kastet inn gjennom den ramponerte bilens rute. De to pågrepne var 29 og 40 år gamle.

Hotelltyv pågrepet
OSLO: Kl. 00.53 ble det pågrepet en 23 år gammel hotelltyv i Oslo sentrum. Tyven hadde tatt seg inn i hotellet via et søppelrom, men ble stanset i sin videre gjerning før han fikk stjålet noe. Han ble med til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Nå er United-legenden ambassadør for norske fans