Gå til sidens hovedinnhold

De kleineste high five-ene

High five! Lite er mer tilfredsstillende enn å klinke til med en high five som svir i håndflata.

Når du føler du virkelig har satt telemarknedslag på en oppgave, og alle rundt deg hyller deg som den helten du er. Å da kunne motta en high five som et dundrende utropstegn, ja det er da man føler man lever.

Men hvorfor er det så pinlig når du scudder den til? Hvorfor føles det som om livet går til helvete på rollerblades med løse hjullagre, kun fordi du ikke klarer å klaske lanke?

Jo fordi det er så enkelt. Alle klarer en high five. Og hvis ikke, er du en skroting av titanske dimensjoner.

Denne utrolig pinlige saken er levert av folkene i pondus.no. Les også:

Det er faktisk slik at du kan ha moonwalket naken opp nordveggen på Mount Everest. Dersom du ikke klarer å fike til en utstrakt hånd når du står på toppen, ja da er du totalt verdiløs som menneske, og alle dine etterkommeres bragder blir nullet ut i fem generasjoner nedover. (Jepp. Skulle din sønnesønns sønnesønn finne ut at kuren mot kreft er tre daglige blowjobs, vil ikke det bety en døyt, fordi du var sånn ei kløne når du skulle naile en high 5.)

Vi overdriver ikke. Sjekk disse gifene og se om du ikke formelig krøller tærne av skam.

(Vi vet dere hater flere sider, kjære leser, men GIFs tar såpass mye plass dataplass av bare måtte. Men klikk igjennom alle. Vi lover det er verdt det)

1. Hai faiv, haifaiv haifaiv!

Alt denne stakkaren vil er å berøre sitt idol. Han roper "high five!", ignoreres glatt og blir stående med hånda strukket mot himmelen som et skammens monument. Auu!

2: Basket Case

Basketball er en arena for høye hender og fem fingre. En skulle tro de visste hvordan det skulle gjøres, men vår venn med håndkleet ser ut som om han prøver å beskytte seg mot sterkt lys.

3: Yeah boy!

Det beste med denne er den lille fistpumpen på slutten på han karen til venstre, som om det var meningen at det skulle være sånn.

4: Saktefilm for ekstra pinlighet

Golf er en sport som krever motorikk i verdensklasse. Eller..?

5: Basket case II

Det er noe med folk som blir åpenbart ignorert som gjør så fryktelig vondt. Han hvite karen løfter hånda forventingsfullt, utbryter et lite "High5", og må stå med et svett smil og late som om han ikke hater livet sitt...

Vent, det er ikke ferdig ennå. Se flere high five-fadeser på neste side!

6: Når to verdener kolliderer

Fistbump? Hi five? What is this devilry? Jeg blir aldri lei av å se Steven Tyler forsøke å sikte seg inn på hånda til Randy Jackson og ikke ane hva han skal gjøre.

7: Fistbump 2.0

Det er som en klappelek på barneskolen, der målet er å være så klønete som mulig. Barnet i meg gråter nå.

8: Hooolde laaaanke!

Denne er bare trist.

9: Klaske? Kose!

Denne mildt sagt awkwarde klemmen sender tankene tilbake til det fantastiske øyeblikket der Jens Stoltenberg ikke var spesielt interessert i en mannekos fra Trond Giske.

Vi har spart den siste til en ny side, siden den er så pinlig at internett ville implodert om den var på samme side som disse overstående.

Dersom du ikke føler deg mentalt sterkere enn Petter Northug, så bør du for all del styre unna, for her sprenges pinlighetsskalaen.

Anse deg som advart.

10: Blind five!

Hvordan highfive en som er blind?

Denne er så pinlig at vi må ta den en gang til.

Vel bekomme!

Forresten...

Likte du denne saken? Lik Side3 og del saken med venner da!

HTML EMBED


Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken