Gå til sidens hovedinnhold

Uken slik Pondus ser den

Lego, brus og mobiltelefoner. Jo da, det nærmer seg jul for Pondus og gjengen også. Bare ikke på det viset man kanskje skulle tro.

1. Lego for voksne

De fleste av oss slutter å leke med Lego og begynner å leke med... andre ting. Men hvorfor ikke kombinere det? Her er Legosett for viderekommende.

Se resten av bildeserien, og finn ut historien bak bildene her.

Liker du denne saken? Da kan vi anbefale disse også:

Brustyper vi ikke skjønner at folk drikker

Adventstiden er tid for tester av brus og øl. Vi kan ikke være noe verre. Vi har gravd litt i smaksløkene og mimrer frem de syv verste brussortene som noen sinne har vært laget.

Vanilla Coke

Aldri har vel uttrykket "Opp som en løve, ned som en skinnfell" vært mer dekkende. I 2004 lanserte Coca Cola leskevæsken Vanilla Coke i Norge. To måneder etter ble stoffet trukket tilbake. Det sies at ventelistene i psykiatrien eksploderte, som følge av at folk trengte hjelp til å bearbeide traumene etter å ha tatt feil mellom Vanilla Coke og vanlig cola.

Pommac

Glem Pompel og Pilt, eller Lekestue. Det grimmeste minnet fra 70-tallet er uten tvil Pommac, brusen som virkelig satte begrepet "voksen" i voksenbrus. Pommac var ikke så mye en leskedrikk som straffeutmåling overfor vanartede barn, der det skulle vise seg at spanskrør ikke var nok.

Listen blir bare verre og verre. Sjekk alle syv syndene her.

Snakker vi tidenes øyekatarr?

Neida, det er bare noen som har litt for god fantasi og evner innen Photoshop. Aldri har setningen ”Litt for mye tid til overs” vært mer dekkende.

Sjekk resten av de grimme bildene her.

Kommentarer til denne saken