Gå til sidens hovedinnhold

Det beste fra Pondus

Ting du ikke bør prøve hjemme, fem ting du ikke visste om våren, de gærneste kongelige og fotballens største tabu. Slik gikk uken med Pondus.

Når alvoret er i ferd med å senke seg over lokalet, er det godt vi har Pondus til å heve stemningen. Her er noe av det humorgrevlingene på Pondus.no har tenkt på i det siste.

Ting du ikke bør prøve på hjemme!

Backyard Wrestling. Bare uttrykket oser hjemmebrent, hockeysveis, skråtobakk og bremsespor både her og der. Rednecks som gjør alt de kan for å forverre allerede eksisterende hjerneskader ved å arrangere fribrytingskamper i hagen.

Noen ganger går stuntene de utfører mildt sagt på tverke. Noe som betyr at sånne som oss kan få se det. Her er de sløveste Backyard Wrestling-tabbene. Og husk, ingen med IQ over 60 ble skadet i disse videoene.

Ta´rei et tak!

HTML EMBED

Av en eller annen grunn er det stas for disse wrestlerne å kaste hverandre fra tak. Noe som jo er dømt til å gå galt. Demp lyden dersom andre er i nærheten, ellers vil de tro at du ser på noe heeelt annet...

Bordet fanger!

HTML EMBED

Hvem ville trodd at å bli kastet på et brennende bord faktisk ville gjøre vondt? Offeret virker i allefall veldig overrasket.

Stang inn!

HTML EMBED

Det beste med denne videoen er at personen sannsynligvis ikke vil være i stand til å få barn, og dermed senke IQ-nivået over hele kloden. Hva trodde han egentlig ville skje? Englekor og gratis småkaker?

MER MORO: Flere ublide møter med gravitasjon her.

5 ting du ikke visste om våren

Vi gratulerer så mye: Jordkloden har endelig funnet riktig vinkel i forhold til sola. Det mange ikke vet, er at dette også fører til en del merkelige ting.

Vi tar sjansen og erklærer dagen i dag som første ordentlige vårdag. For mange er denne dagen en slags åpenbaring av typen: Jøss, jeg er jo egentlig et ganske positivt menneske. For andre er det en åpenbaring av typen: Jøss, jeg er fremdeles ekstremt pollenallergisk. Her er en del andre ting som skjer om våren.

Psykiatrisk frislipp

Hver vår skriver psykiatrien ut en rekke folk som er sprett gærne, men forholdsvis harmløse. Dette er grunnen til den store mengden middelaldrende menn i sykkelshorts som plutselig dukker opp på gata.

Modellbyråene tar fri

Dette innebærer at en mengde pene damer, som har vært innestengt i et fotoatelier hele vinteren, plutselig befinner seg på det samme fortauet som deg.

Kuene streiker

Hver vår streiker kuene for bedre juridiske rettigheter. Derfor dobles prisen på is.

Ølen blir bedre

Øl som gjennom hele vinteren smaker som den er laget av gjæra fiskeolje og helmelk fra 70-tallet er plutselig helt grei å drikke. Så lenge man er ute vel og merke.

Koffein i drikkevannet

Et lite kjent faktum om vann, er at det muterer i kontakt med sollys og blir koffeinholdig. Dette er grunnen til at mennesker, som hele vinteren har investert 60 timer i uka på å bli bedre kjent med mønsteret i sengefjærene, plutselig kan klare seg på tre timer søvn mellom utvidet utepils og ny arbeidsdag.

De gærneste kongelige!

Deler av vår kjære kongefamilie leverer stadig nye stunts som kan få oss til å tvile på om de egentlig er kvalifiserte til å representere vårt langstrakte land. Men er de egentlig så på trynet i myra som vi skal ha det til?

Det er en stund siden Märtha Louise falt og slo hodet sitt i badegulvet startet Engleskolen, og nå har hennes vibrasjonsfølsomme sinn smittet over på hennes andre halvdel (vi tør neimenn ikke si om det er den bedre eller verre halvdelen). Den ene ser spøkelser, den andre ser engler.

Likevel, følgende historiske personer får våre blåblodige overhoder til å virke balanserte som trehjulsykler med støttehjul:

Lystløgneren

Karl Friedrich Hieronymus, bedre kjent som Baron Münchhausen, er kanskje tidenes mest kjente løgnhals.

De fantastiske historiene hans har blitt både filmatisert, animert og publisert i bøker over hele verden. Hvem har ikke blitt dysset i søvn av historier om den gale baronen som red over kontinenter på en kanonkule?

Hans umettelige sult for oppmerksomhet har i senere tid blitt oppkalt etter ham (Münchhausen syndrom), og endelig forstår vi hvorfor realityserier eksisterer.

Romantikeren

Dronning Juana av Spania var best kjent med tilnavnet «Den Gale», og ikke helt uten grunn.

Det var ikke nødvendigvis noe psykisk i veien med henne, hun var stille, innadvent og humørsyk, men det var hennes kjærlighet til ektemannen som ga henne den passende tittelen.

Etter å ha stadig blitt bedratt og innestengt av kongen, hadde hun likevel nok kjærlighet igjen til å kose med liket hans i lang tid etter at han døde. Yeeech...

Samleren

Frederick William av Preussen ble kalt «Soldatkongen», ikke på grunn av hans imponerende hær, men fordi han samlet på høye menn.

Disse soldatene var selvsagt altfor dyrebare til å bli brukt til krigføring, men på dager kongen følte seg litt trist og lei, muntret han seg opp ved å få hundrevis av høye, dekorerte soldater til å marsjere gjennom soverommet hans. Fin jobb...

MER MORO: Sjekk flere kongelige fruktkaker her!

Fotballens største tabu!

Dersom du er Real Madrid-supporter, bør du styre unna denne...

Det finnes enkelte fotballag det er ulovlig å like. Av alle disse er det ingen som er mer tabu enn Real Madrid.

For fotballsupportere er det mye som er tillatt, veldig mye. Det er lov å beskylde dommerens mor for også å være hans tante, det er lov å stille til kamp i bar overkropp selv om man har BMI vesentlig høyere enn skonummeret; og det er lov å gråte så snørret renner fordi man har tapt, rykket ned, ikke rykket opp og så videre.

Likevel er det noen få, ytterst få, ting som ikke er tillatt selv for fotballsupportere. Og av disse få tingene som ikke er tillatt, er det få ting som er så ulovlig som å heie på Real Madrid.

Franco og Paven

I det Premier League-gale Norge er det mange som oppfatter Man U som djevelens egen klubb, dette kan godt stemme, men Real er noe enda verre enn djevelens klubb: Det er pavens. Deres mest prominente supporter var Pave Johannes Paul II, som mellom fotballkampene og idiotkjøpene klarte å markere seg som en hardbarket motstander av homofili, prevensjon og det meste annet som ikke hørte hjemme i et middelaldersamfunn.

Og til tross for iherdig innsats: Paven er ikke engang den mest uspiselige personen som har støttet fotballens antikrist.

Klubben ble aktivt støttet av Francoregimet, og det spanske kongehuset, under hele førstnevntes regjeringstid. Real fungerte som propagandaverktøy for regimet og det verserer historier om hvordan det spanske sikkerhetspoliti tok seg en tur i motstanderens garderober før viktige kamper, særlig når Real møtte Barcelona.

MER MORO: Flere argumenter og en saftig diskusjon i kommentarfeltene.

Kommentarer til denne saken