Gå til sidens hovedinnhold

Forrige uke med Pondus

Vi tar en myk start på uken. På tide å le litt igjen.

Verden går virrende videre, noe Pondus og kompani vet å more seg over. Her er det som har opptatt den gjengen i det siste.

De beste BH-ene!

Slipp puppene fri, det er snart vår! Men hvis ikke det frister, så bruk i det minste en kul BH. Her er de beste.

Og med «beste» mener vi ikke nødvendigvis de beste.

En god håndfull

Jeg klarer ikke å fri meg fra tanken på at ett sted sitter det et barn med avkappede armer og gråter fordi mamma ville være fin på fest.

En fugl i hånden...

...er bedre enn to smurt utover puppene.

Se meg inn i øynene!

Noe sier meg at hun har på seg denne buksen ...

Let it bee

Passer kanskje best for de med myggestikk?

De drøyeste har vi spart til dere på denne linken.

De beste ølreklamene!

Et EU-direktiv kan komme til å tvinge Norge til å godta alkoholreklame på TV. Det er bare å begynne og glede seg...

Reklame på TV har – sammen med internett – kommet for å bli. Hvorfor motstanden mot ølreklame er så stor, vet vi ikke. Slik vi ser det, betyr det bare at reklame for TV-shop og Dr. Greves Intimsåpe blir byttet ut med for eksempel

HTML EMBED

Se flere hysteriske ølreklamer her!

De verste norske kjenningsmelodiene!

Er det rart vi har blitt sånn som vi har blitt? Vi er nemlig flasket opp på elendige TV-serier med enda mer elendige kjenningsmelodier. Vi har tatt et dypdykk i arkivet og kommet opp med følgende grimme sanger¿

Karl & Co.

HTML EMBED

De fleste med snøret sekk og ski på beina kjenner "Mot i Brøstet". Mange av oss kunne enten kjenne oss igjen i den dumsnille kjempen Nils eller den livsglade pensjonisten Henry med sine tidløse, gule tøfler.

Den mest uspiselige rollefiguren i fikk utrolig nok sin egen spin-off serie etter at Mot i Brøstet endte i 1997, og bare Harald Heide-Steen Jr. som den ølglade vaktmesteren klarte å redde serien fra et totalt floppstempel. Tittelmelodien fungerte som en flyalarm og skremte bort de fleste av oss før episodene fikk begynt. Takk og lov.

Se flere eksempler, og delta i diskusjonen om hvorvidt Indigo fra Gullars egentlig er dopdealer¿

Leker som burde brennes på bålet

Hvilke typer leker er det vi egentlig lar vår poder utsettes for? Vi sette med denne saken lys på (eller aller helst fyr på) noe av det sykeste leketøysfabrikantene har kommet opp med i det siste.

Special Forces Hamster!

Hva i all verden gjør en Hamster i Special Forces!? En hamster sover hele dagen og løper i hjul hele natten. I tillegg spiser de og gnager på kalk. Herre... Ungene vil da ha en ekte hamster, og DU sliter hele dens liv (2-3 år – med flaks) med gnålet om at den bare.. sover, løper i hjulet, spiser og gnager på kalk! Nettopp! Det er en HAMSTER! Special Forces Hamster. Dødelige? Bare i halsen på toåringen.

Flere grelle eksempler finner du her!

Mer moro fra Pondus:

Kommentarer til denne saken