Gå til sidens hovedinnhold

Forrige uke med Pondus!

Her på Side3 starter vi alltid uken med latter og moro. Altså Pondus.

Dustete bikkjer, praktfulle drømmedater og de største forskjellene på menn og kvinner var noe av det som svirret gjennom hodene til den humørfylte gjengen på Pondus i forrige uke.

Bevis for at bikkjer er dumme som brød!

Sorry, hundeelskere! Dere kan si hva dere vil om hunder, men spesielt lure er de ikke. For hver "Lassie" har du minst fem "Bjarne". Og disse bildene burde være bevis nok!

Se flere sløve bikkjer her!

Hva tror du såpebobler tenker?

Hva skjer når man gir reklamemennesker litt for kort deadline og litt for sterk kaffe? Da kommer de opp med videoer som dette.

HTML EMBED

De beste drømmedatene!

Datingsidene florerer på nettet, men ingen av dem gir deg særlig spesifikke og tidsbesparende tips. Vi tar det selvsagt på oss å gjøre noe med det. Her er noen drømmedater som venter på deg!

Kandidat nr. 1: Danny

HTML EMBED

Denne snakkesalige gartneren er på utkikk etter en pen dame med hår, ben, øyne, pupper og andre ting som vanligvis kjennetegner kvinner. Han er flink til å stelle i hagen og å få hjertet sitt knust. Hobbyene hans innebærer blant annet tennis og å løpe over gaten uten å se seg for. Så hvis du ser etter en sporty blomsterentusiast med dødsforakt kan dette være mannen i ditt liv!

Kandidat nr. 2: Sarah

HTML EMBED

Hvis du har vært lenge på kjøttmarkedet ser du kanskje etter noe litt mer utfordrende? Sarah liker å sparke steiner på gaten og å fjerne kroppshår med gaffatape. Høydepunktet i livet hennes var da hun spratt ut av sin mors livmor, så det er en stund siden hun har opplevd noe spennende. Ta kontakt med Sarah, og vis henne hvordan livet skal leves!

Se flere fruktfat her!

De største forskjellene på menn og kvinner

Det eneste menn og kvinner har til felles er motsatt kjønn, sies det. Her har vi en liten liste over de største små forskjellene.

Kallenavn

  • Dersom Berit, Trine og Laila er på byen, kaller de hverandre Berit, Trine og Laila.
  • Dersom Bjørn, Kåre og Kjetil er ute, gir de hverandre kallenavn som Bønna, Kølla og Kåtil.

Ut og spise

  • Når regningen kommer, slenger Bjørn, Kåre og Kjetil 500 spenn hver i pøsen, selv om regningen bare er på 1200 kroner. Ingen av dem har mindre sedler og ingen vil si at de vil ha penger igjen.
  • Når jentene får regninga, er det rett frem med kalkulatoren.

Penger

  • En mann er villig til betale 100 kroner for en ting som koster 50 kroner, dersom han trenger den.
  • En kvinne betaler 100 kroner for en ting som koster 120 kroner, selv om hun ikke trenger den. Den var nemlig på salg.

Se flere forskjeller her!

Kommentarer til denne saken