Gå til sidens hovedinnhold

Forrige uke med Pondus

Her er ukens dose med humor fra gjengen i Pondus.no.

Pupper, musikk, fotball og øl. Det er det som gjør livet verdt å leve. Og slik levde de i forrige uke på Pondus.no.

Rett tid, rett sted!

Noen ganger kommer universets kosmiske krefter sammen og skaper det perfekte øyeblikk. Og noen ganger har man til og med med seg kamera, slik at man får tatt bilder av det.

Ansiktsløfting i Rakkestad

Eller «Er det sånn man innhalerer helium for å få Donaldstemme?»

Kaffefløte

Nå i pingvinbeholdere.

BOIOIOING!

Vi vet ikke hva som skjer her, men vi liker det!

Sinnaskål!

Okay... Krangelen er over. La oss skåle for det.

MER: Sjekk ut resten av den sinnsyke listen her!

Norges verste supportersanger!

Sist er fredag var det seriestart Tippeligaen, noe som gjør at vi atter en gang må stille spørsmålet: Hva er det som gjør kombinasjonen fotball og musikk så til de grader ubrukelig? Vi har funnet Norges verste supportersanger.

Sogndal:

HTML EMBED

Keyboardlyden i denne hymnen, i likhet med brorparten av supporterne, hører først fremst hjemme i et hjemmesnekret garasjedanseband, og ikke på en fotballbane. Den overdrevne dialekten er sikkert veldig vakker for dere, men den er ganske slitsom å pine seg gjennom for alle oss andre.

Odd Grenland:

HTML EMBED

Sputnik og fotball. En kombinasjon like bra som seigmenn og ketchup. Hvordan kunne noen i det hele tatt ha tro på at dette kom til å låte bra? “Det var kun ett lag på banen”. Det har han i hvert fall rett i, uten at vi skal rippe for mye opp i akkurat dét tapet.

MER: Sjekk de verste synderne her!

Tippeligaens 10 verste kjøp

Denne hadde kanskje passet bedre på sportssiden, men vi kunne ikke dy oss. Norsk klubbfotball er utskjelt og utledd med rette, men en ting kan vi bedre enn de fleste land: Bruke 8-sifrete beløp på revmatiske benkeslitere. Her er tippeligaens ti verste kjøp.

Ygor Santiago

Vasco de Gama-Start, 9,6 millioner, 2007

Ble beskrevet som en klassespiller av internasjonalt format da han ble hentet til Start foran sesongen, som ble kronet med nedrykk for sørlendingene. Ygor ble kastet etter enhver klubb som ville ha ham og vendte til slutt tilbake til Brasil for en brøkdel av kjøpesummen.

Olivier Occean

Odd-LSK, 8 millioner, 2006

Kom til et medaljesultent Lillestrøm med forventinger om å bli toppscorer i Tippeligaen. Det ingen hadde tenkt på var at LSK allerede hadde en liknende spisstype i Arild Sundgot.Occean ble plassert på venstrevingen hvor han trivdes like godt som Varg Vikernes på bedehuskaffe.

Kristjan Ørn Sigurdsson

Brann-Hønefoss, Bosman, 2010

Sigurdsson ble tilbudt lønn i flere-millionersklassen for å komme til Hønefoss og bidra til at laget slapp inn såpass få mål at de beholdt plassen i serien. Det ble 58 baklengs, nedrykk og floppstempel.

MER: Sjekk de resterende crap-bombene her.

Pondus støttet Tsunamiofrene i Japan!

Se hvordan vi gjorde det her. Eksempel til etterfølgelse, kanskje?

Kommentarer til denne saken