Gå til sidens hovedinnhold

Uken full med Pondus!

Her er er ukens latterbrøl fra gjengen i Pondus.no

Mens noen koser seg i tåka i Holmekollen, koser våre venner på pondus.no seg i tåka på internett, uten å bry seg en døyt om is i rubben. Her er forrige ukes viktigste saker.

De beste sjekkefrasene!

Vi har kåret de beste sjekkefrasene, og du vil aldri gjette hvilken som vant!

På tide å bytte ut de gamle forslitte sjekkefrasene dine? Vi har noen forslag som garantert kommer til å gi deg ugle i mosen (eller hva man nå kaller det nå om dagen)!

Våre lesere har kåret de beste sjekkefrasene og de tre runner-ups i konkurransen er:

  • «Unnskyld frøken, er De vegetarianer? Eller er det mulig å lure i Dem en pølse?»
  • «Ligger du med fremmede? Nei , vel la meg introdusere meg selv...»
  • «Hei, jeg er en larve. Når kan jeg komme på puppestadiet?»

Sjekk selve vinnerfrasene her!

Fotballens mest hårete sveiser!

Alle vet at engelske fotballhelter har gitt mang en frisør nervesammenbrudd. Men var det egentlig så ille, sammenliknet med for eksempel¿ Tyskland? Vi sammenlikner de drøyeste.

England: Chris Waddle

Denne sveisen regnes som Waddles varemerke og er også grunnen til at en hel del mennesker som er født for seint til å ha sett ham spille likevel vet hvem han er. Ser ut som en trommis i et hviterussisk danseband og er tydelig stolt av det.

Tyskland: Rudi Völler

Varmet opp til kamp med å tre et nyslakta dvergpuddel-lik over hodet og mente dette ville bringe hell.

England: Frank Worthington

Frank Worthington var en av de første spillerne som brukte mer tid på å fikse sveisen enn å varme opp. Ser unektelig mer ut som han jobber i ehhmm, underholdningsindustrien. Beholdt denne sveisen til lenge etter at han hadde mista håret.

Tyskland: Berti Vogts

At en mann som kunne tackle som en sovjetisk stridsvogn og gikk under kallenavnet "der Terrier" kunne se ut som en amerikansk husmor på håret er mer enn vi kan skjønne.

Sjekk flere kandidater og delta i kåringen av den beste her!

De mest korrekte spådommene om Ski-VM

Sa vi at vi ikke skulle snakke om Ski-VM? Okay. Vi løy. Uten å vite noe som helst om VM, vet vi likevel fem ting som garantert kommer til å skje¿

Spådom nr. 1:

Bjørn Einar Romøren har fulgt Knut Arild Hareides treningsregime og diett, og blåser vekk som følge av oppdriften fra Kollenbrølet.

Spådom nr: 2:

Gla’gutt Petter Northug blir slått i spurten av samtlige svensker, havner på en forsmedelig 5. plass og erklærer blid og fornøyd at det var en fin dag i skogen og det stod i hvertfall ikke på smøringen, før han trekker på skuldrene og sier "Det viktigste er ikke å vinne, men å delta!"

Spådom nr 3:

Marit Bjørgen stiller i wifebeater på pressekonkurransen og viser nok en gang at hun er i stand til å kunne vinne i håndbak mot grizzlybjørner.

Sjekk resten av våre fremsynte evner her!

Teknikkens vidunderlige verden: 3D uten 3D-briller:

Kan man se 3D-TV uten å måtte ha på teite briller? Ja, ifølge ny teknologi.

Sjekk denne videoen og la deg overbevise:

HTML EMBED

Personlig var vi usikre på om videoen var en fake, men etter å ha rekonstruert eksperimentet, ble vi veldig overrasket over resultatet:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken