Gå til sidens hovedinnhold

Uken ifølge Pondus

Her ukens godbiter fra gjengen i Pondus.no.

Sevjen stiger både her og der. Også for våre hårete venner på Pondus.no. Dette er noe av det de tenker på om dagen.

Fordi de fortjener det

Vi menn går med sine kjæreste eiendeler i en høyst utsatt posisjon, nemlig hengende mellom beina. Det er jo å be om bråk. Og noen mennesketyper er mer utsatt for nøtteknekk enn andre...

Skateren

Er det noe som får oss til å bryte ut i rå, usympatisk latter, så er det når rullebrettmisbrukere hilser på asfalten. Man skulle anta at denne unge herremannen kom til å legge brettet sitt på hyllen etter denne episoden, men kjenner vi typen rett, så gir han seg ikke før han er a boy named Sue.

HTML EMBED

Idioten

Pjokken i den forrige videoen prøvde i det minste å oppnå noe med det han gjorde, hvilket er mer enn vi kan si for dette håpløse tilfellet. Kanskje han ikke hadde råd til vasektomi? (Hvis det siste er tilfellet må vedkommende bare ta kontakt, vi spanderer!)

HTML EMBED

Sjekk mer uvøren omgang med kronjuvelene her!

De mest klønete parkeringene!

Noen sliter med lukeparkering. Det er det minste av problemene til DISSE skrotingene. Her er tidenes dårligste parkeringer.

Sjekk flere bilder som gir Europark ereksjon her!

Ting som trenger testikler

Det har kommet et nytt silikondeksel i salg til iPhone. Hvorfor er dette en nyhet for pondus.no? Fordi dette dekselet kommer påmontert små testikler.

Men hva annet kunne hatt godt av et sett påmonterte testikler?

Gitarer:

Du kommer vel ikke utenom når du spiller pung-rock...

Kirker:

Gir begrepet kirkebjeller en ny betydning (Ja, vi vet at det heter «kirkeklokker» på norsk, men la oss nå kose oss med en halveis engelsk vits).

Den ekte Turid-Laila!

De fleste som kjenner Pondus, kjenner også Turid-Laila. Men hvordan ser hun ut i virkeligheten?

Vi har funnet henne!

Kommentarer til denne saken