Gå til sidens hovedinnhold

Uken ifølge Pondus

Nok en mandag stirrer oss i hvitøyet og vi stirrer tilbake med et smil om munnen. Dette er noe av det landsbyidiotene på Pondus.no puslet med i forrige uke.

Gode grunner til å følge med på Formel 1

27. mars gikk startskuddet for årets Formel 1-sesong. Det knytter seg spenning til hvem som vil vinne og yadda yadda yadda. For oss er det andre grunner til å kaste et blikk på sporten: Pit babes.

Her er noen av de smekreste:

MER MORO: Sjekk ut flere hotte eksosryper her!

De sikreste vårtegnene!

Våren er tiden da knopper spirer, dyr våkner fra dvale og bleke kvinnebryster endelig får slippe ut av sitt ullinnpakkete fangenskap. Her er noen andre sikre vårtegn.

  • Du våkner ikke lenger av vekkerklokka, men av at naboen lufter unger, husdyr og sin forferdelige musikksmak i bakgården.
  • Akkurat når man har sluttet å tvile, etter dager med sol, fotball og is og konkluder med at nå er våren endelig kommet... Da begynner det å snø.
  • Store deler av bytrafikken står bom stille i snøføyka ettersom tre idioter, i år som i fjor, skiftet til sommerdekk ved første glimt av sol.
  • Man ser ikke lenger overvektige folk i kondomdress bærende på ski, nå ser man i stedet overvektige folk i kondomdress trillende på sykler.
  • Man trenger fullt røykdykkerutstyr for å gå i en park.

Fortsatt ikke sikker på om grillen skal frem? Klikk her for de fem neste vårtegnene.

Tips for den perfekte sixpacken!

Sommeren kommer med stormskritt, og mange av oss ønsker nok imponere stranden med en stram sixpack. Her et tipsene for deg som ønsker sixpack uten å slite deg helt ihjel.

hjelp av noen enkle grep kan også du imponere med den perfekte sixpacken. Alt du trenger å gjøre er å printe ut ett av disse bildene, ta det med deg til nærmeste tatoveringssjappe og la det stå til.

Lykke til!

Denne karen har tatovert sitt eget ansikt på ølflaskene.

Heder og ære til tatovøren som har virkelig lagt sjelen sin i skyggeeffekten på etikettene. Når så du sist en flaske-etikett med så dyp skygge?

Skal du først kjøre sixpack-tattisen, så er det kun et øl som gjelder, Simpsons Duff.

MER MORO: Tips som ikke inkluderer tatoveringsnålen finner du her.

Kommentarer til denne saken