Gå til sidens hovedinnhold

Uken sånn Pondus ser den

Forrige ukes høydepunkt slik bare Pondus ser det.

Forrige uke har gått over i historien, og vår øldrikkende venn Pondus har som vanlig fokus på de viktige tingene:

1. Hvordan pisse off nordlendinger

Enkelt. Bare skriv litt ufint om ølet deres. Vi har testet Nordlandspils, og var vel strengt tatt ikke imponert. Vår prøvekanin konkluderte med at personene som er ansvarlige for dette bakholdsangrepet på nordnorske ganer og stolthet burde vært stilt for retten, siktet for injurier mot en hel landsdel.

Og det var det snilleste han kom på å si¿

Les testen her.

2. De 5 «tøffeste» verdensrekordene

Har du ikke baller nok til å komme i Guinnes Rekordbok? Fortvil ikke. Du kan alltids forsøke deg i The Universal Record Database.

Da slipper du unna med ting som dette:

Verdens raskeste spissing av 5 blyanter:

HTML EMBED

Med lynraske håndbevegelser klarte Emily Wilson å spisse fantastiske 5 blyanter på ett fattig minutt! Spenningen var til å ta og føle på da rekordforsøket gikk av stabelen. Ville hun makte presset? Ville kanskje en av spissene knekke og dermed spolere hele forsøket? Wilson holdt hodet kaldt, spisset som hun aldri har spisset før, og er nå innehaver av denne høythengende verdensrekorden.

Se flere idiotrekorder her .

3. De 4 grimmeste julesangene

Forbinder du julen med smerte og lidelse? Ikke det? Da har du garantert ikke hørt disse klassiske julesangene.

O Holy Night:

HTML EMBED

Her er det bare å holde seg fast til nærmeste bordkant. Dette er nærmest poetisk i all sin gru. Det begynner nesten greit, men hold ut. Rundt 2 minutter-merket og utover, er det Neseblod City.

Mer infernalsk julemusikk finner du her.

4. 5 grunner til å drikke litt mindre

Mandag er alltid en litt guffen dag. Har du gjort noe du angret på i helga? Husker du noe av det i det hele tatt? Det er ting som tyder på at disse karene bør stille seg det spørsmålet.

Her er de beste argumentene for å la den 34. halvliteren være:

Det kan være vanskelig å gå i butikken for å kjøpe mer øl:

HTML EMBED

Andre edruelige argumenter finner du her.

5. Kim Jong Ils arvtaker

Det er tydelig at sønnen til Kim Jong Il, Kim Jong-Nam ikke er helt rette mann til å overta posisjonen som Nord-Koreas sterke mann.

Vi har sett på noen andre kandidater som kanskje vil passe bedre. Blant annet:

Randi Flesland

En kjent og kjær lederskikkelse i norsk forvaltning med en rekke gode egenskaper. Først og fremst er hun veldig flink til å skape fellesskapsfølelse blant sine undersåtter. Samme hvor hun har regjert har alle vært enige om en ting: Å bli kvitt henne fortest mulig. Hadde skapt en unik nasjonal fellesskapsfølelse idet både hæren, folket og eliten samarbeider i å kibbe henne fra tronen.

Flere verdige kandidater finner du her.

Kommentarer til denne saken