Gå til sidens hovedinnhold

Uken slik Pondus ser den

Pondus er tilbake, med sitt noe uvanlige blikk på uken som gikk...

Først av alt vil vi gratulere alle med godt nyttår (litt på etterskudd). Vi i Pondus-gjengen har kommet oss igjennom feiringen med alle lemmer intakte. Dermed kunne vi sette oss til tastaturet og lage denne oppsummeringen.

10 ting vi VIRKELIG dreit i i 2010

Mange lager årskavalkader for å huske. Vi laget en for å glemme. Og dette var noe av det vi ville sandblåse vekk fra hukommelsen i fjor:

1. Chelsea vinner Premier League

Lukten av rubler og yen forgifter vårt engelske fotballmekka. Spesielt to klubber har rustet opp stort de siste årene, og dette ser ut til å gi avkastning i form av sølvtøy som normalt sett er å finne på langt mer tradisjonsrike arenaer.

2. Norge arrangerer Melodi Grand Prix

Hver vår er det enkelte som i stor stil på pondus.no diskuterer og tilber fenomenet Melodi Grand Prix. Disse later nå til å være trygt tilbake på sine respektive anstalter, og jeg anser det som trygt å si at dette er en av fjorårets største katastrofer. Artikkelforfatteren overvar ikke arrangementet personlig og kan ikke dømme selve konseptet, men onde tunger vil ha det til at dette kostet statskanalen et fotball-VM. Hvilket igjen innebar at store deler av Norges befolkning gikk glipp av vel halvparten av kampene.

3. Apple lanserer sin iPad

Alle vet at produkter som starter med bokstaven i, mest sannsynlig er å finne under juletreet til Pondus sine mer tøysete naboer.

Sjekk resten av den grufulle listen her.

2011 - En årskavalkade i forkant

Etter å ha lagt 2010 i bakspeilet, er det viktig å se fremover til hva dette året har å by oss. Dette er noe av det vi tør spå.

FRILUFTSLIV:

Genet som har gitt en stor del av befolkningen kraftig beinbygning vil seile over oss for fullt. Hvor dette genet har vært tidligere vites ikke. Hva vi derimot vet er at god tur i naturen er sunt for kropp og sjel. Tro nå ikke at det enkle friluftslivet utelukkende gjelder nazifrisk ungdom i lilla Bergans? Tvert i mot. Vår venn Peppi (for øvrig fra Schliersee) viser her korrekt og praktisk antrekk for en tur i skog og mark, og skulle du synes sekken er for tung? Vel da kan et dragspel gjøre susen.

NYTTE AV ROMTEKNOLOGI:

Ved siden av å lande på månen og skyte opp satteliter som har gitt inspirasjon til bandnavn for lastebilsjåfører fra Drangedal, har det ofte vært spekulert i hva for noe godt romforskningen har medført. I 2011 vil vi endelig innse at det beste for menneskeheten er å knytte alle Hammond-orgel til raketter og skyte dem opp i rommet.

Sjekk flere sannsigelser her.

Lookalikes på Liverpool

For oss med hjertet i Mersey-side har det ikke vært mye å juble for i det siste. Så i mangel av sportslige resultater, har vi funnet ut hvem våre helter likner på i kjendisenes verden.

Visste du at Paul Konchesky er klin lik Timothy Olyphant:

Og at Dirk Kuyt kunne spilt i The Goonies?

Og at Fernando Torres har sin tvillingbror i en viss tysk mediayndling ved navn Brüno?

Se resten av likhetene her.

Bildene som aldri skulle vært tatt

Men som likevel ble tatt og lagt ut på internett. Jo da, vi har laget en sak om dem.

«When you see it, you´ll shit bricks!»

Du kjenner til bilder med den type tekst? Det betyr at du må kikke nøye etter, så ser man ett eller annet som ikke er helt bra. Vel, dette er alle sånne bilders mor.

Vi har samlet flere, vi. De kan du se her.

Kommentarer til denne saken