Gå til sidens hovedinnhold

Uken slik Pondus ser den

Her er forrige ukes viktigste saker.

Nok en gang har de flittige grevlingene på Pondus.no vært aktive med sin spesielle blanding humor og kanari.

10 ting som ser ut som pupper

Det snakkes mye om seksualiseringen av samfunnet. Som om det er noe nytt. Naturen har alltid vært full av ting som ser ut som pupper. Her er 10 struttende eksempler.

10. Sopp er topp!

Skogen er full av de lekreste ting. Kanskje spør du deg om den er spiselig? Er det så nøye, svarer vi.

9. Dette snuskete treet

Å se dette treet felle bladene må vel være det nærmeste Lars Monsen kommer striptease.

Se resten av den fristende listen her.

Vintersporter vi kanskje kan like

Det er kun kort tid igjen til Ski-VM i Oslo. Men har vintersporten utspilt sin rolle? Ja, mener vi og iler til med noen forslag til forbedringer.

Curley

Ishockey er en sport vi kan like. To lag med godt polstrede spillere som har som formål å skade hverandre mest mulig, bevæpnet med kølle og et blindt raseri som kunne sendt skremt Gerd Liv Valla. Ryktene sier at det fins en liten kullbrikett der ute på isen som skal plasseres i de små nettingburene. Men vi har fremdeles til gode å få øye på den. Hadde de derimot tatt i bruk curlingsteiner hadde det vært litt lettere å holde styr på det egentlige formålet ved sporten, og de mange konfrontasjonene i løpet av kampene kunne i tillegg blitt mye mer interessante.

Se andre kombisporter her.

Ting vi skal slutte å si i 2011

Vi er allerede godt i gang med 2011 og nyttårsforsettene går åt skogen ett etter ett. Likevel gir vi oss ikke. Her er fem ting vi skal slutte å si, og vi håper dere gjør det samme.

1. Finanskrise

Dette er vel egentlig noe vi burde glemt allerede i 2009, men det har en blitt en såpass populær unnskyldning for konsernsjefer og politikere at det mest sannsynlig har kommet for å bli. Hvis du blir innkalt til møte med sjefen, og han begynner samtalen med "på grunn av finanskrisen..." så kan du pakke sakene dine og gå.

2. Framsnakking

Har du noen gang blitt framsnakket? Det føles mye verre enn å bli baksnakket! Hvis noen går bak ryggen din og forteller kollegaer og venner om festflauser og flatulensproblemer, så kan du i det minste fortsette å være lykkelig uvitende i din egen lille verden. Framsnakkerne klapper deg på skulderen og applauder for små bagatellseiere som får deg til å føle deg enten som en femåring eller som en siklende idiot som sliter med å knyte lissene på borrelåsskoene sine. "Nææh, har du laget dette årsbudsjettet, med stolpediagrammer og alt? Å, så flink du er! Den henger vi øverst på kjøleskapet".

Flere forbudte ord finner du her

Så rocka fugler har du aldri sett før!

Har du noen gang tenkt på at fugler er like glade i tung musikk som mange av oss mennesker? Ikke? Vel, tro oss når vi sier det: Det er de. Trenger du bevis, sier du? Okay.

Evil Kakadue

HTML EMBED

Polly vil ha kjeks, drugs and rock ’n’ roll!

Headbanging 2.0

HTML EMBED

Erfarne headbangere vet at noen ganger er musikken så heftig at det ikke nytter bare å bange ut i løse lufta. Følelsen av pannebrask mot noe hardt, gjør bangingen til en zenaktig opplevelse. Noe denne hardhausen gladelig demonstrerer.

Flere gærne fugler finner du her!

Kommentarer til denne saken