Gå til sidens hovedinnhold

Pong hele dagen!

Kjeder du deg på jobb eller plages av sommerregn? Last ned og spill nettets morsomste spill akkurat nå helt gratis.

(Womanweb.no): Sommeren er utvilsomt suveren, men samtidig litt rar. Gradene stiger, sola skinner sterkere, dagene er lenger og lysere. I lysrusen følger et enormt behov for å være utendørs så mye som mulig. Dét igjen fører imidlertid til at kroppen bobler av dårlig samvittighet hver gang man likevel tillater seg å synke ned i sofaen vekk fra hissig veps, stikkende sol og saftisrusede unger. Utendørspresset sitter like mye i en selv som i de initiativivrige vennene, men det er lov å stritte imot.

Når august nå vokser seg stadig kraftigere kommer også regnet. Da er det lov å sitte inne og gjøre i utgangspunktet fullstendig meningsløse ting – som for eksempel å spille spill.

Vi falt pladask som en hval i fritt fall allerede første gang vi lastet ned og spilte spillet Plasma Pong. Spillet er i utgangspunktet et klassisk pongspill – minner om shuffle puck, med en ”kule” som skal spilles frem og tilbake mot en motstander. I denne varianten påvirkes dog ”kula” av plasmastrømmene du sender ut. Fargene er spektakulære og lyden likeså.

For å spille må du laste ned spillet til maskinen din. Det går kjapt og er vel verdt det. Godt spill!

¿ Sjekk ut og last ned Plasma Pong her

Les også:

Unyttig nettmoro

Videomoro

Test deg selv

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken