Hvis du velger å kjøpe Porsche Panamera - har du allerede sikret deg en ganske uvanlig og kostbar doning - som både er sportsbil og familiebil i ett.

Men du kan naturligvis ta det litt lenger også - ved å bestille en med den største motoren og massevis av utstyr. Da får bilen din tilleggsbetegnelsen Turbo S Executive.

Men når ikke en gang DET er nok til å tilfredsstille kravene dine til eksklusivitet og særpreg - ja, så har Porsche en løsning på det problemet også. Den kalles Exclusive Series. Og blir kun laget i 100 eksemplarer.

Les vår test av Porsche Panamera her

Håndmalt

Exclusive-serien er altså ikke for hvermannsen. Og det gjenspeiles i prisen, dessverre. For en "ordinær" Panamera Turbo S letter lommeboka di for 2,3 millioner kroner. Mens du må ut med 1,76 millioner kroner for Exclusive-varianten - FØR avgifter ...

Men la oss ikke dvele for mye over slike detaljer - og heller fokusere mer på andre detaljer. Som for eksempel at bilen er håndmalt i tofarget sort og brun metallic. Det ser akkurat så ekslusivt ut som det skal gjøre.

De 20" felgene er også spesielt tilpasset nettopp denne bilen.

Les også:Porsche Panamera: Har tapt seg 700.000 kroner på to år

Nytt underholdningssystem

Men det er på innsiden at den virkelige moroa begynner. To store touch-skjermer er tilgjengelig for de som sitter i baksetet. Hver er 10,1", har innebygget kamera og DVD-spiller. Et Burmeister surroundanlegg og trådløse hodetelefoner er også del av underholdningspakken.

Forøvrig går fargevalget igjen på innsiden - med brunt og sort. Setene har Porsche-logoen integrert i skinnet - det er skinn over alt - med kontrastsømmer.

Les også:Dette var bilen drømmedama skulle hatt

Over 300 km/t

Men Porsche handler jo først og femst om ytelser og kjøreegenskaper. Og Exclusive-modellene skuffer ikke her heller. Tvert imot!

Mellom forskjermene har Porsche klart å presse inn en 4,8-liters V8-er som yter 570 hk.

Det gjør at du klarer 0-100 km/t på 3,7 sekunder. Og toppfarten er 315 km/t. Det burde duge for de aller fleste ...

Forbruket? Det gidder vi ikke en gang å snakke om. Hvem bryr seg?

Les også:Porsches folke-SUV - men billig blir den ikke

Skinnvesker - det må til ...

Men til og med på en slik modell kan du sikre deg enda litt mer ekstrautstyr. Blant annet kan du bestille bilen med en femdelt veskesett i skinn.

Og vet du hva, det synes vi faktisk du bør ha om du kjøper denne bilen. Penger er vel uansett ikke et tema hvis du kan kjøpe en slik doning.

PS: Hvis dette blir for kostbart, kan du jo ta en runde på bruktbilmarkedet. Det finnes i skrivende stund 77 modeller å velge mellom - og prisene starter på 749.000 kroner ...

Denne artikkelen ble først publisert hos Broom.no. Les også:

SUV-verstingen er såvidt innkjørt - men prisen er ned 1,6 mill!

Porsche-klassikeren har stått på låven siden tidlig 60-tall

Her er SUV-ene som kjører fra det meste

Dette er favoritten til Premier League-stjernene