Gå til sidens hovedinnhold

Positive tall for QuestBack

Vokser videre med god lønnsomhet.

QuestBack AS, Europas ledende leverandør av feedback management og online spørreundersøkelser, fortsetter den raske veksten i 2010. QuestBack har nå hatt lønnsom vekst i 11 år på rad.

QuestBack forsatte sin vekst i 2010 med pro forma inntekter på hele 164 MNOK (20.4 MEUR). EBITDA (resultat før renter, skatt, avskrivninger og amortiseringer) var 38.3 MNOK (4.75 M EUR) på pro forma basis, som gav et resultat før skatt på 31.4 MNOK (3.9 MEUR).

- Vi er veldig fornøyde med vårt resultat for regnskapsåret 2010. Takket være våre kundeorienterte tjenester, dyktige medarbeidere, sterke kundelojalitet og evnen til å investere riktig, har vi klart å holde vår posisjon som markedsleder i Europa. Oppkjøpet av det finske selskapet Digium Oy i september 2010 har styrket oss og befestet vår rolle som den dominerende tilbyderen i Norden, og som en strategisk partner til store multinasjonale firmaer basert i denne regionen, sier Ivar Kroghrud, CEO i QuestBack.

QuestBack har hovedkontor i Oslo, og heleide datterselskap i Sverige, Danmark og Finland. I tillegg er det 14 salgskontor spredt ut over Vest-Europa, USA, Canada og Sør Afrika.

EFM (Enterprise Feedback Management) er et av de raskest voksende områdene innen softwarebransjen. EFM er sterkt knyttet til både CRM (Customer Relationship Management) og CEM (Customer Experience Management), og stadig flere selskaper ser viktigheten av å investere i sentraliserte feedback-systemer. Det handler om å finne ut hva kundene mener om din virksomhet for så å bruke denne kunnskapen i planer for å utvikle kundene. -Det å skape gode kunde- og medarbeideropplevelser er nøkkelen til suksess, både for oss og kundene, konkluderer Kroghrud.

Inntektene for 2010 har steget med 20 % fra de rapporterte tallene på 136 MNOK i 2009. QuestBack leverer sine løsninger som Software as a Service (SaaS). Mer enn 90 % av inntektene er generert fra SaaS-aktiviteter, og de resterende fra relaterte tjenester.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken