Gå til sidens hovedinnhold

- Potter overlever

Forfatter JK Rowling feirer Harry Potters bursdag på hjemmesiden sin. Det tolkes av fansen som at Potter overlever i siste bok.

Harry Potter-forfatter JK Rowling og hennes store romanfigur Harry Potter deler bursdag 31. juli. I sommermånedene har det vært mange og nye spekulasjoner rundt den ennå ikke utgitte sisteboken om trollmannslærlingen.

Tvetydig om endelikt
Tvetydige svar fra Rowling selv i et nylig intervju om Harry Potters endelikt fikk flere fans til å bli nervøse for hva hun kunne gjøre med magikeren i den aller siste boken.

Bøkene om Harry Potter foregår i en nær fortid, så rent logisk er unge Potter 26 år i dag.

Siden dagen feires på JK Rowlings hjemmeside mener flere Potter-kjennere at det betyr at han slipper unna det siste møtet med den onde Lord Voldemort med livet godt i behold.

Kanskje til neste år
Det er ennå ikke klart når den siste og sjuende boken skal gis ut. De fleste holder en knapp på neste år, men ifølge forlaget Bloomsbury heter det at datoen vil bli bestemt «når de har fått et manus til gjennomlesning». Det kan tyde på at leserne må smøre seg med tålmodighet for å høre siste kapittel om Harry Potter.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken