Gå til sidens hovedinnhold

Premier League-ryktene du aldri får se

Disse overgangene er til og med for ville for de engelske tabloidene.

Som de fleste fotballfans har fått med seg, hver dag på Nettavisen, så er det slik at de engelske tabloidene elsker å koke sammen rykter om engelsk fotball. Enkelte av ryktene er til og med så ville at man skulle tro de var funnet på etter arbeidstid på puben.

Det er likevel grenser for hvor langt de engelske avisene vil gå, men siden vi har stjålet en russisk ubåt og siden det er helt umulig å se grensen under vann har vi tatt på oss ølbriller, narrehatter og luresmil for å hoste opp Premier League-ryktene du aldri, aldri vil se.

HTML EMBED

Så får du heller unnskylde oss for at vi ikke kunne dy oss.

Vi begynner i byen som har gitt verden The Beatles og verdens første skole for regnskapsførere (man kan ikke lykkes med alt). Everton har bladd i lommebøkene til alle sine tilskuere og vil hente hjem sin fortapte sønn fra nabobyen Manchester. Wayne Rooney har etter at han kom på kant med Alex Ferguson bedt sin agent om å ordne en overgang til gamleklubben. Rooney selv skal ha twitret at han gleder seg stort til å kunne løpe alene på topp i samtlige kamper.

En annen fortapt sønn som Everton vil hente hjem etter å ha solgt tomten til sin stadion til den lokale basketklubben Mersey Tigers er den tidligere Everton-supporteren Steven Gerrard. Gerrard vil gå på fri transfer fra Liverpool etter sesongslutt, og har - om vi skal tro Daily MakeUp - uttalt at det «er en drøm som nå går i oppfyllelse.»

Spillere ut for Liverpool betyr også spillere inn. I en overgang som de fleste har ventet på seg så har Manchester Good Morning News meldt at Patrice Evra har signert en femårskontrakt med Merseyside-klubben. I en oppdatering på Facebook har hans gamle venn Luis Suarez uttalt at det «vil være utrolig å kunne løpe ut på banen med en så god kamerat.» Rapporter fra lokale radiostasjoner i Aberdeen har også avslørt at kameratparet vil spille inn en gammel hit sammen som en inntektsplate til arbeidsledige fabrikkarbeidere i Newcastle:

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("6ea15cfd-3612-4fe0-aadf-ef2710c1a29d", true);} catch (err) {}

Arsene Wenger har forlatt ungdomsprofilen sin for å kunne få et mer stabilt lag. I løpet av januarvinduet vil han hente inn David James (41), Marco Materazzi (38), Dean Windass (42) og Ryan Giggs (119). Wenger har sagt til klubbens hjemmeside at det er «på tide at Arsenal også satser på erfaring.»

Tilbake til Liverpool igjen. Skal vi tro ryktene fra Stoke Border Guard så vil Liverpool ikke la venneparet Suarez/Evra spille lenge sammen. Uruguayeneren skal etter sigende inngå i en byttehandel med Stoke hvor Peter Crouch blir hentet tilbake til Liverpool for å danne spisspar med Andy Carroll. Kenny Dalglish har uttalt til Liverpool Daily Telex at målet er å få tilbake «Liverpool slik vi spilte på 80-tallet.»

Stoke vil også hente en spiller fra en av gamleklubbene til Peter Crouch. Filip Thurn fra IFK Hässelholm.

Delia Smith, England svar på Ingrid Espelid Hovig og eier av Norwich City F.C., har brukt sin makt i styret til klubben for å få laget til å satse mer på spiller som «passer mer til min filosofi.»

HTML EMBED

Som ansvarlig for løpetrening har Delia hentet inn Thomas Brolin og Paul Gascoigne. På spillersiden henter Norwich David Dunn, Andy Reid, Benni McCarthy og Charlie Adam.

For Chelsea så har Roman Ambramovitsj sagt at han stenger igjen lommeboken, en nyhet som også kommer fra Ben Redic Fy Fasan i Manchester City. Sistnevnte skal visstnok satse mer på billøp med pingviner og pinnsvin.

Ledelsen i Tottenham Hotspur F.C. har etter opptøyene som herjet London valgt å flytte laget til Milton Keynes. Som manager henter styret inn Egil Olsen. Skal vi tro London Evening Nonstandard så ser den nye manageren etter et venstrebein og en som er «god til å heade.» Øyvind Leonhardsen er hentet inn som teknikktrener.

Ryktene om Liverpool vil visst ingen ende ta, og klubben er også på jakt etter talent utenfor banen. Gary Neville er ny ungdomstrener mens hans bror Phil Neville vil ta over reservelaget etter å ha lagt skoene på hyllen.

Alex Ferguson på sin side har vært på handletur igjen, og januarvinduet skal visstnok inneholde flere forsterkninger hentet fra amatørklubber med spillere som har vært på landslag for uteliggere. Nei, vent....

Vi har foreløpig ikke nevnt Sunderland, men det er bare en liten forglemmelse. I en uttalelse fra styreformann styreformann Ellis Short så sies følgende: Vi kommer aldri mer til å kjøpe en spiller fra Manchester United. Han la til litt senere: Og denne gangen mener vi det.

Aston Villa og Birmingham har i et sjokkerende styremøte felles bestemt seg for å slå sammen klubbene. Den nye storklubben vil ta navnet West Bromwich Sunday for å unngå at laget får et navn som noen vil ha problemer med av supporterne.

Når det gjelder Bolton så har laget hentet inn Morten Berre fra Vålerenga. Motsatt vei går måltyvene David N'Gog og Kevin Davies.

Blackburn på sin side vil ikke kjøpe og selge flere spillere. Kyllingene som eier klubben har uttalt at man vil satse på sine egne egg.

Det siste ryktet vi tar med denne gangen er at Wigan har valgt å forlate Premier League neste år. Styret i klubben uttaler at det er en styrt avvikling.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken