Gå til sidens hovedinnhold

Presidentens eks giftet seg

Fem måneder har gått siden skilsmissen. Nå har både Frankrikets president og hans ekskone funnet seg nye ektemaker.

(SIDE2): Enkelte har tydeligvis hastverk med å smi seg i hymens lenker. Cécilia Ciganer-Alberniz (50), ekskona til Frankrikets president, giftet seg på nytt i helgen. Giftemålet med styrtrike Richard Attias (48) kommer under to måneder etter at president Sarkozy sverget evig troskap til den tidlige supermodellen Carla Bruni. Singeltilværelsen ser ikke ut til å ha vært kjærkommen hos det tidligere paret.

Ciganer-Alberniz og Attias skal ha giftet seg i New York, nærmere bestemt i skyskraperen Rockefeller Center. I «Rainbow Room», skyskraperens panoramarom i 65 etasje, var 150 mennesker invitert til begivenheten.

De nygifte har vært venner i mange år. I mai 2005 flyttet Ciganer-Alberniz inn sammen med Attias for en kort periode, men returnerte så til sin daværende mann, president Sarkozy.

Paret har forsøkt å holde bryllupet hemmelig, men til liten nytte. I forrige uke sparket Ciganer-Alberniz Versace etter at sistnevnte publiserte at de laget bryllupsantrekkene, samt dato og sted for begivenheten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial