(SIDE2): Sarah Ferguson (50) har ofte kalt sin eksmann for sin aller beste venn, og har fortalt gjentatte ganger at de to er verdens beste skilte par. Vel, nå kan det se ut til at det stemmer, prins Andrew (50) skal nemlig ha tilgitt henne for skandalen hun forårsaket og som gikk verden over i helgen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ble lurt
Etter skandalen med avisen News of the World, der Sarah ble lurt av to reportere som utga seg for å være forretningsmenn, solgte hun tilgang til sin eksmann.

Sarah skal ha sagt at hun ville flytte ut av leiligheten hun leier i Windsor, og til New York, men det mente Andrew bare var tull. Han ønsker ikke at hertuginnen av York skal flytte fra hjemlandet, men fortsette å bo under samme tak som de to har gjort de siste årene.

Venner av det tidligere ekteparet sier til avisen at Andrew er en svært forståelsesfull mann, og mener at hun er blitt lurt. Ifølge The Mirror har Andrew tilgitt sin ekskone.

La seg flat
Fergie ble helt fra seg da hun forsto at hun ble filmet mens hun laget i stand en lukrativ avtale - hun skulle få over 4,7 millioner kroner for å skaffe forretningsmennene tilgang til prinsens nettverk.

Mandag denne uken snakket hun med pressen.

- Jeg har hatt en tung dag, sa Sarah da hun tross skandalen hun forårsaket valgte å motta en pris for sitt veldedige engasjement.

50-åringen sliter angivelige voldsomt, og er sønderknust etter avsløringen. Men hun får støtte av eksmannen og døtrene deres Beatrice (21) og Eugenie (20).

HTML EMBED