(SIDE2): Prins Harry (25) og prins William (27) ble invitert til det svenske kongelige bryllupet førstkommende lørdag - men det krasjet med turen de planla til Afrika.

Det er første gangen brødrene reiser på en felles offisiell tur til utlandet. Det betyr blant annet at de to må fly hver for seg, og i forskjellige transportmidler - i tilfelle noe skulle skje.

I seks dager, fra og med mandag denne uken, har brødrene reist rundt i Botswana der skolebesøk, safari og møte med lokale innbyggere har stått på agendaen.

Se bilder nederst i saken!

Slangebesøk
Under besøket på Mokolodi Education Centre i Gaborone fikk de to holde en stor pytonslange på skuldrene - av bildene så det ut til å være en opplevelse i skrekkblandet fryd.

Prinsene besøker også sine veldedige prosjekter i landet - William er høy beskytter for The Tusk Trust, som ivaretar og jobber for å bedre humanitære forhold. Harry på sin side har sitt eget prosjekt med Sentebale, og han skal etter planen besøke barnehjem og skoleprosjekter. Organisasjonen ble opprettet i Lesotho for noen år siden, og har vært Harrys hjertebarn siden.

Til VM
Det er prins Edward og kona Sophie som representerer den britiske kongefamilien under kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westlings (36) bryllup førstkommende lørdag.

Harry er president for den britiske Football Association - og dermed skal han altså gjeste VM denne uka. Både han og broren, som begge er fotballinteresserte, skal få med seg noen kamper.

Kjærestene deres, Chelsy Davy (25) og Kate Middleton (28), dukker mest sannsynlig også opp i forbindelse med en fotballkamp.

Zimbabwefødte Chelsy inviterte med seg Kate til Afrika på tur, etter at Harry og Chelsy har kost seg med fem uker backpacking på kontinentet. Harry syntes det var fortjent med en lengre ferie, etter at han i vår fikk sine helikoptervinger etter treningen med Army Air Corps.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

3399