(SIDE2): Den var på hjemmesiden til den danske ambassaden i Dubai at avisen BT denne uken oppdaget at prins Joachim (39) fortsatt var oppført som gift med grevinne Alexandra (44).

Den danske prinsen ble skilt fra Alexandra i 2005 etter at de tok ut separasjon året før, men det var det ingen som fikk med seg på ambassaden. Joachim, som ble pappa til en liten gutt mandag denne uken, har som kjent vært gift med prinsesse Marie (33) i snart ett år.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Rettet opp
Den pinlige feilen på hjemmesiden ble ikke rettet opp før den danske avisen ga ambassaden beskjed.

Men i godt over tre år har altså den danske ambassaden i Dubai presentert kongefamilien med direkte faktafeil og med bilde av Joachim og Alexandra som holder rundt hverandre.

Fortsatt ikke gift
Den danske avisen kikket igjennom beskrivelsen av Joachim på hjemmesiden etter at feilen var rettet opp, men fant da at en ny feil hadde sneket seg inn. Bryllupet, som Side2 var tilstede på i fjor, finner ikke sted før 24. mai i år.

Det skal være en som er ansvarlig for hjemmesiden, men oppdateringer er ikke en sterk side - iallfall ikke når det kommer til kongefamilien...

Så Joachim er altså fortsatt fri og frank inntil videre og har fått et barn utenfor ekteskapet - noe som er heller uhørt i kongelige kretser.

Alexandra på sin side giftet seg på nytt for snart to år siden, og hun snakket på sin side ut om sitt ekteskap tidligere i år.

Les mer her:- Jeg får sommerfugler i magen