Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk pappas hjerteknuser

Lille prins Sverre Magnus (3) hadde sine egne ideer om fotografering for pappas 36-års dag.

(SIDE2:) Kronprinsfamilien har tilbrakt årets sommerferie i Norge.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Ferierer i Norge
De har både vært på hytta i Uvdal og ferierer for tiden på Flatholmen utenfor Risør. Det var også her de stilte opp til fotografering i anledning kronprins Haakons 36-årsdag.

Bursdagen er i dag, mandag, men av privat karakter, opplyser Slottet til NTB.

Haakon og Mette-Marit kjøpte Flatholmen i fjor for ni millioner kroner. Det vakte oppsikt at hytta, som er av relativt enkel standard, ikke skulle pusses opp.

– Enkel standard
Både dronning Sonja og kong Harald har i intervjuer sagt at kronprinsfamilien er opptatt av at barna skal ha en så normal oppvekst som mulig og også kjenne litt mer enkle kår.

LES MER:Lagde kanelboller til pappa

Det har imidlertid ikke manglet på råd til kronprinsparet.

– Slik bør dere pusse opp

Familien har invitert til fotografering på holmen før. Men om man ser på bildene var ikke Sverre Magnus helt med på notene. Den lille prinsen ville helst gjøre alt annet enn å bli fotografert, men da han fikk vise sine klatreferdigheter ble det hele litt bedre. Det var intet tegn til familiens nye valp, Milly Kakao.

SE MER: Hunden skal hete Milly Kakao

Kronprinsparet er som de fleste andre ferierende på Sørlandet ikke helt heldige med været denne uken. Det er spådd temperaturer opp mot 21 grader, men først til lørdag. For det meste må den kongelige familien finne seg i gråvær, men en trøst er at det ikke skal regne så mye i uken som kommer.

Nettavisen-været:SJEKKE FERIEVÆRET DITT HER

2184

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken