Gå til sidens hovedinnhold

Hun er verdens heiteste

Lillesøster i vinden.

(SIDE2): Ikke før hadde Kate Middleton (29) gitt prins William (28) sitt ja, så var hun ikke lenger blant de mest ettertraktede single kvinnene i verden.

Men dersom familien Middleton skulle bry seg om det på noen som helst måte, så kan de trøste seg med at lillesøster Pippa (27) har overtatt tronen som verdens mest omtalte.

I hvert fall når det gjelder rumpa hennes.

Perfekt kjole
Over 140.000 facebookbrukere liker allerede rumpa hennes, og da spesielt varianten som gikk sin seiersgang verden over da storesøster giftet seg fredag.

Ikledt en enkel men vakker figurnær og fotsid hvit satengkjole designet av Alexander McQueens Sarah Burton, med knapper nedover hele ryggen, skapte den unge damen litt av et snakkeri. Daily Mail omtaler det hel som BC og AD - Before the Churdh og After the Dress.

Også prins Harry følte for å fortelle sin svigersøster hvor flott hun så ut.

- Du er virkelig vakkeri dag - helt seriøst.

Og han er ikke alene altså. Daily Mail fortsetter å lovprisen damen, hvis oppgaver i bryllupet - i tillegg til å holde styr på brudepikene- også var å sørge for at Kates slep ikke gjorde seg bort. (Noe bildet øverst i artikkelen et godt bilde på.)

- Ikke siden Panzer-tankene snudde og flyktet i slaget ved El Alamein har en bakende skapt et så sterkt inntrykk på verden.

Ettertraktet
Avisen mener også at hun nå er blant verdens mest ettertraktede single damer, og nå kan velge og vrake i landets aristokrater og rike menn.

Men Pippa har allerede funnet seg en kjæreste - 30 år gamle Alex Loudon. han er en gammel klassekamerat av prins William fra Eton-dagene, og i tillegg til å jobbe i bank, har spilt cricket på internasjonalt nivå.

Pippa har i hvert fall fått all oppmerksomheten som så langt har vært søsteren til del - uten å måtte ta ansvaret og kravene som følger med storesøsters nye rolle.

Hun har, som Kate og lillebror James, studert ved Marlborough Colleg i Wiltshire. Deretter studerte hun engelsk ved Universitetet i Edinburgh.

Siden har hun jobbet som festplanlegger, nå for sine foreldres selskap Party Pieces.

I 2008 ble hun av Tatler kåret til den mest ettertraktede single sosietetsfrøkna i landet, foran det som nå er slektsmedlem prinsesse Eugenie.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken