Gå til sidens hovedinnhold

- William og Kate gifter seg

Det blir sommerbryllup i år, hevder fransk ukeblad.

(SIDE2): Det er den franske kongeblekka Point de Vue som har smurt «William og Kate gifter seg» på forsiden av magasinet deres denne måneden. Hvor bladet har sine kilder fra er selvsagt ren spekulasjon, skriver de britiske mediene som vil ha seg frabedt at et fransk blad ville visst dette før dem.

Et giftermål mellom Kate Middleton (27) og prins William (26) har det vært skrevet om de siste par årene både i løse og relativt sikre former - i både utenlandske og britiske medier uten at noe har skjedd på den kanten, men franskmennene er altså sikre i sin sak.

Annonseres i mars
Det franske bladet hevder at annonseringen av en forlovelse er på trappene og at den vil skje senere denne måneden, skriver Daily Mail.

Hvorfor de franske hoffreporterne er så sikre begrunnes med at William og Kate reiste til Skottland noen dager etter jul og ikke på den egentlige planlagte skiferien i alpene som de pleier å ta.

Den romantiske hytteturen paret hadde på den kongelige eiendommen i en liten trehytte skapte riktignok frierispekulasjoner i britisk presse - men franskmennene mener dette var symbolsk fordi William og Kate møttes på St. Andrews University som jo ligger i Skottland. Tilbake til der det hele startet med andre ord.

Og William skal ha fridd rett før Kate feiret sin 27-årsdag, og bare dager før han reiste av gårde for å fortsette sin utdannelse som helikopterpilot.

Aktivitet på eiendom
Forlovelsen mellom de to skal ha eskalert ytterligere etter at det skal ha blitt foretatt bygging og aktivitet på Harewood Estate, som er en eiendom i kongefamilien. Prins Charles kjøpte eiendommen i 2000 og ryktene vil ha det til at den er ment som et hjem for William og hans kommende kone.

Kate feiret også jul sammen med familien sin, noe som igjen kan tyde på at det blir siste gang hun feirer den uten sin ektemann og hans familie.

Uansett om det blir bryllup til sommeren eller ei, så har britene tatt Kate til seg. Discovery Channel skal ha fortatt en undersøkelse der over halvparten av der britiske folket synes 27-åringen er en svært god match for William. Men frierrykter til tross - det britiske kongehuset har allerede benektet at det er noe bryllup på trappene for sommeren 2009.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken