Gå til sidens hovedinnhold

Kate heiet på Will

Kate støttet stolt William da han fikk sine helikoptervinger.

(SIDE2): Kate Middleton (28) var med da prins William (27) fikk sine såkalte vinger for å ha uteksaminert som avansert helikopterpilot.

Paret koste seg helt åpenbart sammen under seremonien som ble holdt i Shropshire på fredag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Applauderte
Under seremonien klarte ikke Kate å dy seg, og ifølge Hello Magazine reiste hun seg og klappet for sin kjære som endelig er ferdig med den intense treningen som har vært et år.

Nå er han pilot for RAF, og et steg nærmere målet som er å bli redningspilot.

Den svært så offentlige tilstedeværelsen har trigget nye spekulasjoner rundt en kongelig forlovelse - og at den kan komme i år. Men fortsatt er nok 2012 et mer realistisk år med tanke på forlovelse - på grunn av begges utdanningsplaner i årene framover.

Les også:Hete kongelige tips for 2010

- Stolt kjæreste
Flysertifikatet ble overrukket av pappa prins Charles (61) under den høytidelige seremonien.

- Jeg vet altfor godt hvor vanskelig det kan være å ha en slektning eller nær venn i det militære, fordi de sjelden eller aldri er hjemme. Men i dag tror jeg både foreldre, og ikke minst kjærester, er veldig stolte, sa prins Charles i talen.

Og Kate viste helt klart at hun er stolt av sin Will - de to sprudler ved siden av hverandre.

Kurset, som William var ferdig med i desember, har lært ham å takle nattflyving, samt avansert redningshjelp og formasjonsflyging. Men han er på langt nær ferdig med treningen - og etter hans offisielle besøk til New Zealand og Australia, venter enda mer trening og nye utfordringer som pilot.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken