(SIDE2): Sarah «Fergie» Ferguson (50) ville absolutt ikke fortelle noe om eventuelle bryllupsplaner til prins William (27) og hans kjæreste Kate Middleton (28).

Ikke gjør som meg
Men ifølge ukebladet People ga hun villig vekk noen gode vennskapelige råd angående ekteskap til Kate.

- Husk at du gifter deg med en vakker mann du er forelsket i, og husk å sette av tid til ham. Det gjorde ikke jeg, sier Sarah Ferguson.

Hertuginnen av York var gift med prins Andrew i ti år, og de fikk døtrene Beatrice (21) og Eugenie (20) sammen. Paret skiltes i 1996, men har alltid vært svært nære venner.

De britiske kongelige har mye på kalenderen sin av offisielle oppdrag, og det ble travle år for Fergie. Å være hertuginne som skal representere kongehuset tok mye tid, det samme gjorde det for prinsen selv.

Sarah forteller ifølge ukebladet at de første årene i ekteskapet så paret knapt nok hverandre.

- Andrew og jeg tilbrakte 40 dager sammen i løpet av de første fem årene. Jeg visste ikke at det ville bli slik, og jeg forsto det først de første to ukene etter at vi giftet oss.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Spekulasjoner
Kanskje er det nettopp derfor William venter med ekteskap. Han er fortsatt i gang med sin militære helikoptertrening, og Kate jobber.

I forrige måned gikk riktignok bryllupsryktene i taket på grunn av den tidligere Vanity Fair-redaktøren og prinsesse Diana-venn Tina Browns blogg. Hun skrev at en forlovelse muligens vil bli annonsert i juni, og et bryllup stå i november i år. Det på bakgrunn av en åpningen i den kongelige kalenderen.

Les mer her:Forlover seg i sommer?

Det britiske hoffet gikk imidlertid ut og hevdet at datoene allikevel var fullsatt.

Les mer her: Slottet slår tilbake mot bryllupsrykter

Følg Side2 på Facebook - klikk her!