Gå til sidens hovedinnhold

Snart fullmåne

Prins Williams blir stadig mer lik onkel Edward.

(SIDE2): Bildene fra prins Williams tur til New Zealand og Australia nylig, avslører at 28-åringen blir stadig tynnere i håret. På flere bilder ligner han også på onkel Edward, jarlen av Wessex, som også ble tynn i håret allerede som ung mann.

Tynnhåret onkel
Nå er ikke hårtap blant menn spesielt uvanlig, men noen familier er mer arvelig belastet enn andre. Williams onkel på morssiden, Charles (46), jarlen av Spencer, har fortsatt en kraftig manke, mens det er stussligere på farssiden.

Onkel Andrew (51) er den som foreløpig har klart seg best, mens pappa Charles (64) fikk måne da han var relativt ung. Verst har det imidlertid gått ut over onkel Edward (47), og det ser ut til at det er disse genene prins William har arvet.

Fikk tilbud om hårhjelp
Williams hårtap har ikke gått upåaktet hen blant britene. Noen spøker med at det er årsaken til at han har hastverk med å gifte seg, mens firmaet Rogaine – som tilbyr hjelp til menn som mister håret – før nyttår sendte en eske med ulike hårtap-produkter til William.

- William hadde vært den perfekte talsmann for oss, uttalte selskapet, og viste til at arvelig hårtap rammer en av fire menn, uavhengig av om man er prins eller ikke.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken