(SIDE2): Kate Middleton feirer i dag sin 27-årsdag og internasjonale bookmakere tror prins William (26) går ned på kne for sin prinsesse.

Odds mot
Bookmakers Ladbrokes har oddsene 5/1 på at William og Kate annonserer sin forlovelse på fredag, men oddsene har sunket betraktelig om et frieri fra prinsen dette året. Det er selvsagt mye grunnet hans planer om å vie sju år til sin militære utdannelse med RAF.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ferie
Paret har nytt de siste feriedagene sammen med dronning Elizabeths slott i Balmoral i Skottland. William tok med seg Kate til en trehytte ved elven der de skal ha kost seg med en romantisk middag sammen før William begynte på jobb igjen.

Les mer her:Fridde han på hytta?

Det kan jo hende utflukten var en forhåndsfeiring av Kates bursdag?

Møttes på skolen
Det var under Williams skolegang ved universitetet St. Andrews at han fikk øynene opp for Kate i 2002.

Hun ble raskt en del av klikken til prinsen og de to bodde en stund i kollektiv. Pressen hadde fått beskjed om å holde seg unna prinsen i studietiden, noe de også til dels gjorde, men det var ingen tvil om at kjærlighetsryktene til jenta fra Reading ble dokumentert selv om det først var i 2004 at paret ble sett offentlig sammen på en skiferie i Sveits.

Interessen for Kate økte betraktelig og forlovelsesspekulasjonene startet umiddelbart i 2005 da de to var ferdige med studier. Det har gått over tre år siden den gang, og det ser heller ikke ut til at det kommer til å bli noe kongebryllup i Storbritannia med prins William med det første.

Pause
I april i 2007 tok William og Kate en pause fra forholdet, men seks uker etterpå klarte de allikevel ikke holde seg unna hverandre og paret fant sammen igjen. Britisk presse begynte å tro at bruddet bare var en skalkeskjul for å få litt ro...

Ifølge britiske hoffreportere er Kates forhold til William svært positivt for monarkiet (som ofte blir sterkt kritisert) og populariteten rundt de unge kongelige og deres kjærester har gjort sitt til at det litt stivbente kongehuset er på beina igjen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!