(SIDE2): Ingen regner med at Kate Middleton møter opp i Westminster Abbey i en bløtkakekjole á la den som lady Diana Spencer brukte da hun i 1981 giftet seg med prins Charles, men på et punkt kan det henne at Kate kopierer sin tilkommende ektemanns avdøde mor.

Tradisjonen tilsier at kongelige bruder bærer en tiara, og ifølge tradisjonen bærer de familietiaraen. Utfordringen til fredagens brud er at Middleton-familien ikke eier noen tiara.

Spencer-tiaraen?
I hvert fall har de ikke gjort det, men ryktene går om at familien har vært på handletur i forkant av at eldstedatteren gifter seg inn i den britiske kongefamilien. Kanskje stiller Kate Middleton med splitter ny pynt på hodet, laget for anledningen?

Dersom ryktene viser seg å være usanne, kan det hende at Kate og William velger å hedre avdøde prinsesse Diana ved at Kate bærer Spencer-familiens tiara, den samme som Diana brukte i 1981. Det kommende brudeparet har ved flere anledninger markert at Diana ikke er glemt.

Bookmakerne har også satset stort på at Kate får låne en av dronning Elizabeths diamanttiaraer.

På Dianas grav
Da prins William fridde til Kate Middleton, fikk hun den samme ringen som Diana fikk av Charles i 1981 som sin forlovelsesring, og nylig var paret sammen på Spencer-godset Althorp, hvor de besøkte Dianas grav.

Førstkommende fredag får vi svaret, når Kate Middleton like før klokken 11 (klokken 12 norsk tid) ankommer Westminster Abbey, og stiger ut av limousinen dronning Elizabeth fikk til sitt sølvjubileum i 1978 – en Rolls Royce Phantom VI.

Mer fra Side2? Sjekk forisden her!