Gå til sidens hovedinnhold

Se, så lik mamma

Nye bilder av små prinsesser.

(SIDE2): Nå har de nederlandske småprinsessene vokst seg ganske store, og blitt skolejenter alle sammen.

Og særlig prinsessen Alexia (6) har vokst seg kliss lik mamma. Det nederlandske hoffet har lagt ut nye offisielle bilder av jentene og foreldrene på sin hjemmeside. Bildene er tatt hjemme på familiens hjemsted Villa Eikenhorst i Wassenaar.

Ligner Màxima
Den mellomste prinsessen ligner mer og mer på kronprinsesse Màxima (40) for hvert år som går. De nøttebrune store øynene er markante trekk, pluss de brede øyebrynene, ansiktsformen, nesen og leppene er som å se Màxima.

Den lille prinsessen er blitt seks år, og har også gått fra å være lys til å få morens mørkere lokker.

Lik pappa
Prinsesse Catharina-Amalia (8), som er eldstejente og tronarving, har morens mørke øyne, men ellers er hun helt lik faren, kronprins Willem-Alexandre. De har samme trekk og lyse farger.

Catharina-Amalia er like gammel som vår egen prinsesse Ingrid Alexandra (8), de er riktignok født hvert sitt år, men i desember og januar. Hun har på lik linje med Ingrid Alexandra måtte venne seg rollen sin i tidlig alder, og var blant annet brudepike da kronprinsesse Victoria (34) giftet seg i 2010.

Søt fireåring
Fire år gamle Ariane er yngstejenta i familien, og er en god blanding av begge foreldrenes utseende. I fjor høst begynte Ariane på skolen der storesøstrene går.

Alle tre går altså ved den lokale barneskolen Bloemcampschool.

Tøffe dager
I det nederlandske kongehuset er det en tung tid om dagen. Willem-Alexanders bror prins Friso (43) ligger fortsatt i koma i London, og fremtidsutsiktene for helsetilstanden er svært usikker.

Forrige uke la familien ut en hilsen på hjemmesiden, der de takker for all den varme støtten de har fått siden skiulykken. Dronning Beatrix (74) jobber for å holde det gående, men det er helt tydelige at den siste tiden har vært svært tøff for henne.

- Familien vår er dypt rørt over hvor mange mennesker som har tatt Friso til sine hjerter, og har delt vår uro og sorg med oss. Alle hjelpende og trøstende ord, bønner og blomster har gitt oss ny styrke til å takle denne vanskelig og usikre perioden vi går igjennom. Deres støtte betyr mye for oss, står det skrevet i takkebrevet.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken