(SIDE2): Jessica Chastain (30) er kinoaktuell mot Brad Pitt og Sean Penn i Terence Malicks i «Tree Of Life», og spiller mot Gerard Butler og Ralph Fiennes i sistnevntes regidebut «Coriolanus», og regnes som en stigende stjerne i Hollywood..

Nå kan hun få enda større berømmelse etter at hun ifølge Daily Telegraph har fått rollen som prinsesse Diana i en kommende storfilm.

Untergang-regissøren
Hollywood-filmen skal fortelle historien om den fraskilte prinsessen og det to år lange forholdet til mannen hun omtalte som «Mr. Wonderful» - hjertekirurgen Hasnat Khan.

Filmen med tittelen «Called in Flight» skal ifølge avisen fortelle «kjærlighetshistorien mellom en prinsesse fanget i et tårn og en vanlig mann».

Regissør blir Oliver Hirschbiegel, mannen bak kinosuksessen «Der Untergang», som handler om Adolf Hitlers siste dager og «The Invasion» med Nicole Kidman og Daniel Craig.

Hemmelig forhold i to år
Ifølge forhåndsreklamen vil filmen vise hjertekirurgen som en omsorgsfull og klok person som hjalp Diana. Prinsesse Diana blir derimot ikke fremstilt i utelukkende positivt lys, men som en «skadet person som forfølger legen etter at han har gjort det slutt med henne».

Hasnat Khan møtte prinsesse Diana i 1995, da hun besøkte en hjerteoperert venn på sykehuset hvor han jobbet. Det hemmelige forholdet varte i to år, og ble avsluttet bare få måneder før Diana mistet livet i den tragiske bilulykken i Paris.

Filmproduksjon starter i mars
Dianas venner har seinere fortalt at den pakistanskfødte legen var hennes livs kjærlighet, og at hun var knust da forholdet tok slutt. Hasnat Khan dro hjem til Pakistan i 2007, og har bare gitt et intervju om sin relasjon til Diana.

- Jeg er fortsatt lojal til henne, ikke fordi hun var kjendis, men fordi jeg er lojal mot alle mine venner. Det er bare slik jeg er, sa han dengang til Sunday Telegraph.

Produksjonen skal etter planen starte i mars 2012.