(SIDE2:) Michael Faux kom med den nye og oppsiktsvekkende opplysningen da han vitnet i den pågående høringen rundt prinsesse Dianas død mandag, skriver Reuters.

- Har flere eiendeler
Faux sier han så at Dianas tidligere butler, Paul Burrell, tok ringen av Dianas finger etter hun var død på sykehuset. Faux sa også at han mente butleren hadde sikret seg flere av Dianas eiendeler. Dodi Al-Fayeds far, Mohammed Al-Fayed, har hele tiden hevdet at Dodi hadde gitt Diana en forlovelsesring.

- Han tok ringen av hennes døde kropp i Paris, sier Michael Faux ifølge nyhetsbyrået. Burrell skal ha kunnet bevise at det var Dianas ring fordi det var blod på ringen som kunne DNA-sjekkes.

Burrell nekter
Paul Burrell sier i en uttalelse at dette overhodet ikke er tilfelle og at Faux' vitnemål er helt usant. Burrell har selv kommet utfor hardt vær etter at The Sun filmet han mens han skrøt av at han hadde unnlatt å fortelle høringen alt. Siden den gang har ikke Burrell, som bor i Florida, ville returnere til hjemlandet.

Dianas butler: - Jeg løy

Diana-høringen er en høring i den forstand at dommeren ikke kan beordre folk til å komme til landet for å vitne.

Det har tidligere pågått en debatt rundt Paul Burrells rolle i Dianas liv. For flere år siden innrømmet også Burrell at han hadde tatt eiendeler som tilhørte Diana fordi han ikke ville at de skulle havne i «gale» hender.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!