Gå til sidens hovedinnhold

Har prinsessen funnet lykken igjen?

To kjærestekandidater lansert i spansk presse.

(SIDE2): Nesten tre år etter skilsmissen fra Jaime de Marichal, kan spanske prinsesse Elena (48) igjen ha funnet lykken – det store spørsmålet er imidlertid med hvem. Spanske medier omtaler to aktuelle kandidater, og den mest sannsynlige er en personlig venn av hennes far, kong Juan Carlos.

Legen Angel Villamor er favoritten i de fleste spanske mediene. Han er lege ved et universitet i Madrid, og er spesialist i traumatologi og ortopedisk kirurgi, og var mannen som tidligere i år opererte kong Juan Carlos’ hofte etter fallulykken under den famøse jaktreisen til Botswana i april i år.

- Fortsatt lykkelig gift
Denne jaktturen var organisert av prinsesse Corinna zu Sayn-Wittgenstein (46), en svært nær venninne av Juan Carlos (74), som han angivelig hadde en romanse med. Kongen møtte massiv kritikk etter luksusturen, og saken endte med at han beklaget at han hadde dratt på elefantjakt mens landet hans er i økonomisk krise, og lovet at han aldri skal gjøre noe slikt igjen. Kort tid etter skrev spanske medier at romansen med Corinna zu Sayn-Wittgenstein var avsluttet.

Den andre kandidaten, som ble lansert av magasinet Chance, er en gammel venn av prinsesse Elena, Alfredo Fernández Durán (48), en kjent spansk rytter som altså deler prinsessens interesse for hester. Han er den eneste av de to kandidatene som offentlig har kommentert saken, ved å erklære at han etter sju år fortsatt er lykkelig gift med sin kone, Alicia Llanza.

Vil verken benekte eller bekrefte
Ángel Villamor Pérez vil ifølge spansk presse verken benekte eller bekrefte romanseryktene, og nøyer seg med si at det alltid er hyggelig å møte både kongen og hans datter.

Prinsesse Elena er det spanske kongeparets eldste datter, og eldre søster av prinsesse Cristina og prins Felipe, den spanske tronarvingen. Hun giftet seg i 1995 med Jaime de Marichalar y Sáenz de Tejada, som etter ekteskapet fikk tittelen hertug av Lugo. De fikk to barn sammen, sønnen Felipe Juan Froilán (14) og datteren Victoria Federica (12).

I november 2007 ble det kunngjort at paret var separert, og to år seinere skilte de seg. Etter skilsmissen mistet Jaime de Marichal sin hertugtittel, og regnes ikke lenger som medlem av den spanske kongefamilien. Prinsesse Elena er for øvrig den fjerde i den spanske arverekken, bak sin yngre bror og hans to døtre.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken