Gå til sidens hovedinnhold

Kongens barnebarn på sykehus

Felipe Juan (13) skjøt seg selv i foten.

(SIDE2): Kong Juan Carlos og dronning Sofias barnebarn Felipe Juan Froilan de Marichalar (13) ble sendt til sykehus med en skuddskade i foten.

Ikke alvorlig
Dronning Sofia og guttens mor, prinsesse Elena, svarte på pressen spørmål utenfor sykehuset i Madrid tirsdag, og det ble klart at Felipe ikke skal ha pådratt seg noen alvorlige skader etter ulykken.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det var i helgen at gutten ved et uhell avløste et skudd med et gevær, og traff seg selv i foten, mens han lekte på farens eiendom.

BBC melder at 13-åringen øvde seg på å skyte på blink.

Hans far, Jamie, og hans søster Victoria skal ha vært like i nærheten da det skjedde.

Ulovlig
Det er ikke lovlig for barn under 14 håndtere våpen, så det er stor sannsynlighet for at dette vil ende i retten, skriver Svenskdam.

Situsjonen kan nok vekke en del ubehagelige minner for familien, da også hans bestefar kong Juan Carlos var innblandet i en skuddulykke da han var tenåring.

Prinsesse Elena er kong Juan Carlos og dronning Sofias eldste datter. Hun storesøster til arveprins Felipé og prinsesse Cristina.

Elena giftet seg med sønnen til et grevepar, Jaime de Marichalar , i 1995. I 2007 ble de separert og skilsmissen ble fullverdig et år etter. De har to barn sammen, Felipe Juan (13) og Victoria Federica (11).

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken