Gå til sidens hovedinnhold

Her er den svenske prinsessen

Se de første bildene av den nye tronarvingen.

(SIDE2): Prinsesse Estelle er bare fem dager gammel, men har allerede fylt forsidene i Sverige siden hun kom til verden tidlig torsdag morgen. Åtte timer etter at hun kom til verden reiste hun hjem til Haga slott med mamma kronprinsesse Victoria (34) og pappa prins Daniel (37).

De første bildene
Et bilde av det ferske trekløveret ble i den anledning sluppet på kongehusets offisielle side på Facebook, men der er den lille prinsessen godt pakket ned i barnesetet med luen. Men mandag formiddag kom altså det skikkelige bildet der man kan få et inntrykk av den lille prinsessen.

- Bildet er tatt på Haga, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Bertil Ternet, til Aftonbladet. Han vil ikke ut med hvem som har tatt bildet, men sier at det er en i familien.

Kronprinsessen har selv uttalt at det var kong Carl Gustaf (65) som skulle få ta det første bilde, men om det er hans som har stått for bildene av et sovende barnebarn vites ikke.

Prinsessen er kledd i hvit drakt strikket av kronprinsessens mormor Alice, opplyser kongehuset på Facebook.

Ligner på mamma
Det var overhovmesterinne i det svenske kongehuset, Alice Trolle-Wachtmeister, var blant de første til å hilse på den kommende tronarvingen. Og hun var ikke i tvil da hun uttalte seg til mediene fredag da prinsessens fulle navn Estelle Silvia Ewa Mary ble annonsert.

- Hun ligner på sin mor! uttalte overhovmesterinnen som også i sin tid var den første utenfor familien til å hilse på kronprinsesse Victoria

Den lille prinsessen er selvsagt veldig søt, slik faren hevdet, og har fargene etter både mor og far.

Hvem synes du hun ligner mest på?

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken