Gå til sidens hovedinnhold

Ingrid Alexandra gjør som mamma

Nå kan du kjøpe ekte prinsesse-klær på nettet.

(SIDE2:) Prinsesse Ingrid Alexandra selger klær på barnebloppis.

Inntektene til Miljøagentene
I juni i år ble Bloppis.no lansert og da var det Kronprinsesse Mette-Marit startet Norges første bloppis. Dette har blitt en stor suksess, og per dags dato er over 17.500 produkter til salgs på Bloppis.no. Nå gjør Prinsesse Ingrid Alexandra det samme som Kronprinsessen.

Klær fra den lille prinsessens garderobe auksjoneres ut på det nye nettloppemarkedet barnebloppis.no. Nettstedet ble lansert i dag, 22 oktober og inntektene fra salget av Prinsessens klær går uavkortet til Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon.

- Barnebloppis.no er et samlested hvor Kongelige Høyheter og alle oss andre foreldre kan selge klær, tilbehør og barneutstyr vi ikke lenger trenger til våre barn og unge, sier Ellen Arnstad, forlagsredaktør i Aller Media i en pressemelding.

- På Barnebloppis.no kan man spare miljøet og samtidig spare inn på husholdningsbudsjettet. Vi setter stor pris på at vi har fått H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og nå også H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra med på laget, sier Ellen Arnstad.

På Prinsessens blobbis-side ligger det i skrivende stund fire ulike plagg ute til salgs, to kåper og to kjoler.

Bloppis?
Barnebloppis.no er et digitalt loppemarked hvor du kan selge brukte klær, tilbehør og utstyr for barn og unge. Selve ordet bloppis er en kombinasjon av ordene blogg og loppis, og ble første gang brukt av svenske motebloggere. Barnebloppis er barnas egen versjon av av Bloppis.no.

Les også:

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken