Gå til sidens hovedinnhold

Se de nye prinsessebildene

I dag fyller Ingrid Alexandra 6 år - se bilder!

(SIDE2): Det siste året har den lille prinsessen fått flere oppgaver. Hun har vært med mamma og pappa, og bestefar Harald (72), ut på jobb ved flere anledninger, og begynner å lære mer og mer om sin rolle som Norges kommende tronarving.

Prinsesse Ingrid Alexandra blir i dag 6 år, og til høsten blir hun skolejente - så hun begynner å bli stor jente!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Det er fire år siden prinsessen begynte i barnehage i Asker. Da ruslet en sjarmerende liten jente med lyseblå kåpe og blomstrete matkoffert sammen med kronprinsesse Mette-Marit (36) og kronprins Haakon (36) opp veien til den private barnehagen som ligger ved Semsvannet.

- Hun er ikke vant til å være rundt så mange barn på en gang, men hun har klart seg veldig fint, uttalte da en tydelig stolte Haakon.

Prinsessen er om kort tid klar for å ta et skritt videre, når hun etter sommeren etter all sannsynlighet begynner på Jansløkka skole i Asker. Der går også broren Marius Borg Høiby (13).

Lenger ned på siden kan du se bilder av prinsessen fra året som har gått .

Skiprinsesse
I anledning femårsdagen ble nye bilder av prinsessen sluppet, det har Slottet også gjort i år. Bildene er tatt på kronprinsparets eiendom Skaugum i Asker.

De nye fotografiene viser at hun blir mer og mer lik sin far, Haakon. Far og datter har nesten likt smil, og de deler øye- og hårfarge.

Ingrid Alexandra er nummer to i arverekken til den norske tronen etter kronprins Haakon.

Bildene av prinsessen med ski på beina viser at også hun er like glad i ski som resten av kongefamilien - det er en aktiv kronprinsfamilie som ikke er redd for å ta med barna ut på tur. Hun er kanskje også blitt en racer i løypa?

Feiring av dagen
Hvordan den lille prinsessen skal feire sine seks år i dag er uvisst.

- Feiringen holdes privat, opplyser informasjonsansvarlig ved Slottet, Marianne Hagen, til Side2.

Kronprinsparet ønsker som regel ikke å innvie offentligheten i hvordan barnas bursdager feires.

Uansett så er nok mamma Mette-Marit, pappa Haakon, lillebror Sverre Magnus, storebror Marius og øvrige familiemedlemmer til stede på den store dagen.

Det er få dager siden Marius også hadde bursdag. Da ble han tenåring.

Les mer: I dag er han tenåring!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

2763

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken