Gå til sidens hovedinnhold

Hurra for Ingrid Alexandra!

Den lille prinsessen begynner å bli stor.

(SIDE2): Mandag 21. januar er det ni år siden prinsesse Ingrid Alexandra kom til verden.

Nytt bilde
I anledning bursdagen hennes har det blitt frigitt et bilde av henne sammen med bestefar Harald (75) og pappa Haakon (39). Trekløveret smiler bredt på en liten gåtur på eiendommen i Skaugum der kronprinsfamilien bor. Bildet ble tatt i fjor på en varm sommerdag.

Det er tre generasjoner med monark og kommende monarker, og Ingrid er yngstejenta som en dag skal bli Norges dronning – den første på flere hundre år.

Den unge prinsessen forstår mer og mer av sin rolle for hvert år som går, og er med på små og store oppdrag med foreldrene når hun kan.

Til Davos
Dagen feires som vanlig privat, men det er offisiell flaggdag når de kongelige har bursdag og dagen feires med hele familien hvis det passer slik. Denne dagen blir svært travel for kronprinsparet og dronning Sonja (75).

Ifølge programmet på kongehusets offisielle hjemmeside reiser kronprinsesse Mette-Marit (39) og kronprinsen til Davos på World Economic Forum i dag og blir fram til 27. januar. Det er en årlig tur de to har fått med seg de siste årene.

Ifølge NTB reiser kronprinsen og dronningen til Bergen og Statoils pårørendesenteret der i forbindelse med terroraksjonen i Algerie. Ifølge det offisielle programmet går reisen til Davos fremdeles som planlagt.

Les også:

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin