Gå til sidens hovedinnhold

Gratulerer med dagen, prinsesse!

Ingrid Alexandra fyller år i dag.

(SIDE2): Prinsesse Ingrid Alexandra blir fem år i dag og Side2 gratulerer så mye med dagen!

Dagen blir feiret i både barnehage og privat sammen med kronprinsfamilie og vi antar at både besteforeldre og tanter og onkler stikker innom Skaugum til det lille bursdagsbarnet selv om det også var litt festivitas og kake i går, tirsdag, da kusinen Emma Tallulah ble døpt.

LES MER:

Emma gråt og smilte under dåpen
Her døpes lille Emma
Disse blir Emmas faddere


Se bilder av prinsessen nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blitt stor
Fem år betyr at prinsessen kun har ett år igjen i barnehagen og hun har blitt stor jente. Før jul da de offisielle julefotograferingen ble holdt på Skaugum var det ingen tvil om at Ingrid Alexandra hadde vokst siden i sommer.

Hun har fått lenger hår og ser ut til å ha blitt litt høyere også - men en ting som er helt innlysende er at den lille prinsessen er helt lik på pappa Haakon (35). Side2 sammenlignet bilder av kronprinsen som femåringen med sin fem år gamle datter og likheten er nesten litt skummelt.

Les mer her:Prikk lik pappa

Blir dronning
21. januar er offisiell flaggdag her til lands - da den lille prinsessen har hennes kongelige høyhet som tittel og fordi hun er nummer to i arverekken til den norske tronen.

Ingrid Alexandra vil etter all sannsynlighet bli den første regjerende dronning av Norge siden Margrete I som også regjerte i Danmark og Sverige.

Les også:En dag blir de dronninger

Emma Tallulah Behn (cirka fire måneder) ble døpt i Slottskapellet. Og det ble selvsagt også Ingrid Alexandra i sin tid - prinsessens bestefar kongen, prinsesse Märtha Louise (37) og mormor Marit Tjessem (71). Foruten dem er kronprinsparets nære venner kronprins Frederik (40), kronprinsesse Victoria (31) og prins Felipe (40) også faddere.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1436

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken