Gå til sidens hovedinnhold

Gjør som pappa

Ingrid Alexandra ligner mer på pappa for hver dag som går.

(SIDE2): Bilder fra forrige ukes første skoledag av den lille prinsessen viser ikke bare at hun og pappa ligner hverandre, men at de begge også var ivrige studenter fra de var helt unge.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

20 år imellom
Prins Haakon Magnus, som var hans fulle betegnelse da kronprinsen var yngre, startet på Smestad barneskole for nøyaktig tretti år siden - i 1980. Mamma Mette-Marit begynte på sin side på Slettheia skole i Kristiansand samme år.

Bilder av en purung prins i mørkeblå dressjakke, og senere i sitt første skoleår i lysebrun strikkegenser fra det første skoleåret viser en ivrig ung mann som var klar for skoletimene.

Torsdag i forrige uke hadde Ingrid Alexandra sin aller første skoledag, og det var tydelig at hun var like spent som resten av de 21 klassekameratene som skal gå i klassen hennes på Jansløkka skole like i nærheten av Skaugum.

Les mer om første skoledag: Historisk skolestart

Ivrige elever
Bilder fra Haakons og datterens første skoledag viser at de begge rekker opp hånden, og viser at de var klare for å ta del i undervisningen og ikke redde for å snakke i forsamlingen.

Den unge prinsessen blir bare mer lik på pappa for hver dag som går - de store mørke øynene, det mørke håret og ansiktstrekkene er rett og slett helt likt pappa. Hva hun nå kommer til å like best på skolen og om hun får de samme fritidsinteressene som faren (som fotball), gjenstår å se.

Ingrid Alexandra er en av over 6000 seksåringer som har sin første skoledag i Oslo i høst, og 23. august er hoveddatoen da aller fleste begynner sin nye hverdag.

Les mer her:- Vi skal få til verdens beste skole

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere