Gå til sidens hovedinnhold

Prinsessen på TV julaften

Prinsesse Ingrid Alexandra og mamma Mette-Marit er en del av underholdningen på selveste julaften.

(SIDE2): Det blir en litt annerledes julaften for den unge prinsessen i år. Som hennes far før henne skal hun besøke «Julemorgen».

Skal gi gave
Kronprinsesse Mette-Marit (39) og prinsesse Ingrid Alexandra (8) kommer i Julemorgen-studio for å overrekke en pengegave til barnas egen miljøvernorganisasjon, Miljøagentene, skriver NRK i en pressemelding. Ingrid Alexandra er høy beskytter av Miljøagentene.

- Vi får sommerfugler i magen av å tenke på at Norges fremtidige dronning skal leke sammen med oss i Julemorgen, sier programlederne Heidi Marie Vestrheim og Margrethe Røed om det rojale besøket.

Prinsessen begynner så smått å bli vant med små oppdrag her og der. De siste par årene har hun fra tid til annen vært med foreldrene og besteforeldrene ut «på jobb», som den unge prinsessen selv kaller det.

Svarer på spørsmål
Julaften er preget av tradisjon, og koselig TV-program fra de tidlige morgentimer er et av dem. «Julemorgen» har blitt vist i mange år, og en av tradisjonene er at gjestene får svare på spørsmål sendt inn av seerne.

Det skal også Mette-Marit og Ingrid Alexandra, og ifølge pressemeldingen sende inn spørsmål via nrksuper.no fra 18. desember.

«Julemorgen» vises både på NRK1 og NRKSuper på julaften.

Les også:

3528977,3498106,3490227

Reklame

Siste sjanse i kveld: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken