Gå til sidens hovedinnhold

Ingrid Alexandra feires på Bali

Siste stopp før norsk vinterkulde. Se fars nye bilder her.

(SIDE2): Prinsesse Ingrid Alexandra fyller fredag sju år, og bursdagen feires ifølge Se og Hør på eksotiske og varme Bali, som er siste stopp før familien kommer hjem til norsk snø og vinter.

Den ferske 7-åringen har siden slutten av november i fjor vært på tur med mor og far, og brødrene Marius og Sverre Magnus. Nå nærmer det seg slutten på turen – i neste uke skal kronprinsparet delta under World Economic Forum i Davos – men nøyaktig når familien kommer hjem til Norge, vil Slottet ikke ut med. Det er imidlertidd all grunn til å tro at familien kommer tilbake til Norgee i løpet av helgen.

Kronprinsfamiliens reiseruten er hemmeligholdt, men det er kjent at turen startet i Istanbul i Tyrkia, og at familien på fem dro videre til India - der de blant annet besøkte Jodphur og Sikkim.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I Sikkim bodde kronprinsfamilien hjemme hos en lokal familie.

Reisen har vært litt av en avslutning for et begivenhetsrikt år for arveprinsessen, et år hvor skolestarten i august nok var en av de største begivenhetene.

Stort var det nok også å få være brudepike når hennes gudmor, svenske kronprinsesse Victoria, fikk sin Daniel Westling i Storkyrkan 19. juni.

Her er noen høydepunkter fra det siste året:

4025

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken