Gå til sidens hovedinnhold

I dag er hun fem år!

Lille Leah Isadora begynner å bli stor.

(SIDE2): For fem år siden kom hun til verden på prinsesse Märtha Louises og Ari Behns landsted Bloksbjerg på Hankø.

Det var første gangen prinsessen valgte hjemmefødsel, og det foregikk altså der. Märtha valgte også hjemmefødsel da hun fikk Emma Tallulah for halvannet år siden.

Se bilder av Leah Isadora nederst i saken!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Glade barn
Leah Isadora (5) og resten av familien reiste helgen før påske til Prinsehytta i Sikkilsdalen for å nyte fridagene der. Kongeparet og kronprins Haakon (36) med barna var også med på toget oppover.

På den røde løperen som var lagt ut på togstasjonen lekte og løp Leah Isadora rundt med sitt halvt år yngre søskenbarn - prins Sverre Magnus (4).

De kongelige småbarna er alle jevnalderende foruten tenåringen Marius (13) - så vi kan trygt anta at det blir livlige stunder og mye moro på bursdager og andre høytidsdager når alle familiene er samlet.

Les mer her:Her stikker Ari og ungene til fjells

Star Wars-oppkalt
Alle de tre søstrene Maud Angelica (6), Leah Isadora og Emma Tallulah (1 1/2) har fått navn etter pappa Aris fascinasjon for berømte kvinner.

Märtha uttalte følgende til Aftenposten om Leah Isadoras navnevalg:

Ari tok initiativet til det fordi han alltid har vært fascinert av danseren Isadora Duncans liv og tragiske død. Han har dessuten reist mye i Midtøsten, og Leah kommer derfra.

«Så må jeg innrømme at jeg alltid har vært en stor Star Wars-fan, og prinsesse Leia har alltid vært den vakreste i hele verden!»

Femåringen er nummer seks i arvefølgen til den norske tronen, etter sin eldre søster Maud Angelica og før sin yngre søster Emma Tallulah.

I fjor høst begynte storesøster Maud Angelica på Steinerskolen i Bærum - og til neste år følger søsteren i hennes fotspor, men enn så lenge er det barnehagen som gjelder.

3121

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken