Gå til sidens hovedinnhold

Engle-intervju er verdt 11,7 mill

Märtha Louises opptreden hos talkshowkongen er gull verdt.

(SIDE2): Prinsessen englebok selger i hopetall, og rett før helgen ble det klart at nok et opplag går i trykken. Publisiteten rundt og reklameverdien fra blant annet «Skavlan» kan ha mye av æren mener TV-rådgiver.

- Det er ingen tvil om at det er ekstremt lukrativt å være gjest hos Fredrik Skavlan. Det finnes ikke noe norsk tv-program som kan gi i nærheten av samme reklameverdi, sier TV-rådgiver Morten Wiberg i mediebyrået Carat Norge til Dagbladet.

Svimlende reklameverdi
Han anslår at reklameverdien for prinsesse Märtha Louise og Elisabeths Samnøys prat med Skandinas talkshowkonge er på svimlende 11, 7 millioner.

Utregningen har de kommet fram til ved å se følgende forhold - markedspris, seertall og kvalitative variabler som produktsynlighet, medierelevans og varighet. Det er ingen over og ingen ved siden av «Skavlan».

Tror ikke på engler
Side2 var til stede da prinsessen gjestet programmet. I den anledningen var programlederen klar i sin tale.

- Jeg tror ikke på engler. Personlig er jeg ikke troende, sier Fredrik Skavlan til Side2 etter innspillingen av «Skavlan» på SVT i Stockholm torsdag.

Les mer her: - Jeg tror ikke på engler
Les mer om Märtha Louises intervju på «Skavlan»:Kan englene hjelpe Ari?
Mer om boken: Slik møtte hun skytsengelen

Forrige fredag tok programmet seerrekord med totalt 2,9 millioner seere i Norge og Sverige - den kvelden var det Eva Joly og Bjarte Baasland som var blant gjestene.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto